2010. július 1., csütörtök

Nyaralási tervek

Körvonalazódik a nyaralásunk.
Az már biztos, hogy július 11-től 21-ig van lefoglalva az a ház Szarvason, ahol két éve is voltunk. Az, hogy én mikor és mennyi időre tudok Apával és a gyerekeivel tartani, még kétséges. Elvileg megyek én is 11-én... A gyerekek (a mieink:) ) maradnak Mamáékkal. Nem is tudom kinek lesz nehezebb. Nekik, ez egyértelmű. :) Lehet, hogy két nap múlva jövök haza, ha nagyon nem fognak bírni a gyerekekkel. Meg hát... 2-3 óránál tovább soha nem voltam még távol Tőlük.... szerintem már az első nap délutánján jönnék is haza, mert hiányozni fognak. :( A közlekedés (busz) nagyon gyatra onnan. :( Mióta ez így el lett tervezve, amikor mérges vagyok rájuk, mert rosszak, vagy csak nagyon felidegesítenek, mindig próbálom magamban elgondolni, hogy majd jó lenne akármilyen rosszaság is, amikor majd hiányoznak. :( Néha még el is pityeredek és jól megölelgetem mindkettőt. Hülye vagyok, mi? :( Hiszen a nyaralás nem kényszer, én akartam, hogy nélkülük menjünk, most még így a biztonságosabb, nem kell attól félnem, hogy ott éri őket valami, hogy megeszik a szúnyogok, hogy nem bírok/bírunk Velük.. hogy új helyen hogy alszanak, hogy szokják, stb... Most akkor azon parázok, hogy mi lesz itthon, hogy bírják Mamáék, meg hogy bírom majd én a hiányukat... Mondtam, hogy nem megyek, maradok a fenekemen itthon. De, menjek, kell nekem is a kikapcsolódás, egy kis pihenés. Na, majd meglátjuk. :)
Utána következő héten pedig Mama megy edzőtáborba Csepelre (bowling), úgyhogy 19-től 24-ig meg Ő nem lesz itthon. Keddig (20-a) Papával tartjuk a frontot, majd szerdán megy Apáékért és utána még azon a héten itt lesznek a gyerekekkel együtt, utána már Mama is hazajön, Apa hazaviszi a gyerekeit vasárnap (25-én) és utána minden megy a megszokott kerékvágásban. Ja, majd Mama és Papa is mennek valamikor valahova együtt nyaralni, de ennek az időpontja még nincs eldöntve. Akkorra is jó lenne, ha Apának még maradna szabadsága (van, csak adják is ki!) hogy ne totál egyedül legyek már a két kicsivel...

Egyelőre itt tartunk, hogy mi lesz belőle... majd kiderül! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)