2010. július 30., péntek

Séta, uzsonna, játék, fürdés és végre ALVÁS, ma először...

Ilyen azért még nem volt, hogy nap közben egyáltalán ne aludjanak, mindennek eljön egyszer az ideje.
16:30-kor újabb próbát tettem 90 ml tápszer kíséretében az ágyba kerülésre és alvásra, ami most sem jött össze.
Egy darabig csend volt, majd kacagás, visongás, (jó értelemben), na mondom ezek buliznak, eszük ágában sincs aludni! :)
Most nem foglalkoztam a videózással, nem akartam úgy járni, mint délelőtt, inkább kihoztam a babakocsit és ha már úgysem alszanak akkor menjünk egy kört. Mamával együtt persze, szépen elsétáltunk a kisboltba, utána haza, nem volt hosszú út, de legalább addig is telt az idő, és jól elnézelődtek. :)

Ahogy hazaértünk kapták is az uzsonnát, mert ment a nyammyammolás már egy ideje, pedig még kiflit is kaptak a boltból hazafelé. :)
18 óra volt már ekkor, még nem volt sok szúnyog, úgyhogy a teraszon ettek. Ott kell lenni minden pillanatban, mert különben marékszámra repül a kaja a földre. :(
Elég jól ettek, de a joghurtnak csak a fele fogyott el, azt is inkább csak Levi ette.
Azt hiszem megvan Livike megahisztis viselkedésének az oka: jön a foga, bal alsó szintén őrlő fog, legalábbis Mama szerint az jön, úgy látta, ott van nagyon bepirosodva és megduzzadva az ínye. Én ennyire nem tudtam megnézni, mindig ott a keze, meg igazán nem is volt eszemben nézegetni. :( Este többször felsírt csak úgy játék közben is, mikor véletlen odaért valami az arcához, látszott, hogy mennyire fáj. Talán ez kínozta egész nap? Remélem éjjel nem fog sírni meg folyton felébredni! :( Hátha holnapra áttörik az a fog és akkor már könnyebb lesz!

Fürdés előtt, már 19 óra is elmúlt amikor Mama csinált bundás kenyeret, persze a gyerekek kértek, és ettek is, nem is keveset! Talán ebből ettek ma a legtöbbet! :))

A fürdést 19:35-kor kezdtük, minden rendben volt, nem volt hiszti, semmi...
Mióta ágyban vannak egy nyikkanást nem hallottam... remélem reggelig aludni fognak, ki kell pihenni a mai napot!

Kaptak most este 8 csepp Fenistilt, azt mondta annakidején az orvos és a védőnő is, hogy a fogzási fájdalom, nyűgösség, nyugtalanság enyhítésére is jó... meglátjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)