2010. július 19., hétfő

Még nem volt vége - még mindig hétfő

Úgy látszik, elkiabáltam, hogy már nyugalom lesz mára.
Most már az van, de inkább nem is mondok semmit, még mindig csak 22 óra múlt. :)
Az volt, hogy szépen elmagyarázgattak, nevetgéltek, majd Levi kidobta a kajáját, ami után persze nyekergett.
Bementem, visszaadtam. Újra kidobta. Viháncolt, rohangált. Lefeküdtem, hogy nézem a kettesen azt a humoros műsort, talán Irigy Hónalmirigy, de nem tudom... mindegy, a lényeg, hogy nem jöttem ki. Erre egyszercsak úgy a fejemhez vágta a cumisüvegjét, hogy rendesen fájt! :( Livike is felkelt és virgonckodott, úgy éreztem, hogy most aztán én is kapok abból, amiből Mama is, hogy itt nem lesz egyhamar alvás....
Én azt nem tudom hogy bírnám türelemmel, idegekkel, folyamatos fent léttel....
Mérges voltam, felszedték a lepedőt, rohangáltak az ágyban... A kaját számtalanszor visszaadtam, a végén már egymásét ették, de legalább ették. Kijöttem.
Nyugi volt, de ekkor vettem észre, hogy a telefonom kiesett a zsebemből az ágyra, be kellett mennem. Persze Levi észrevett, felállt, de olyan gyorsan ahogy bementem, ki is jöttem, nem foglalkoztam Vele... Visszafeküdt, azóta nyugi van! :))

Nemsokára hívott Mama, kb 20 percet beszélgettünk, kiültem a teraszra, hogy nehogy felébredjenek a gyerekek. Úgy összecsipkedtek a szúnyogok, hogy csak na! (Mint Szarvason....) Villámlik és dörög, jön a vihar ide is gondolom.

Apával 20 óra után nem sokkal beszéltem, Ő mondta, hogy ott délután már volt, hatalmas erejű szél, villámlás, dörgés, vihar, és végre eső is volt! Lehűlt a levegő.
Most biztos jön majd ide is.
A lehűlés nem ártana, szerintem a gyerekek is azért voltak olyan elevenek és nemalvósak, mert dögmeleg volt megint a szobában a totál kitárt ablakok mellett is. Pedig elvileg huzatot kellene csinálnia a konyha- és fürdőszobai ablaknak a szobaival, de teljesen állt a levegő odabent.. :(
Most egy ideig még így hagyom bent az ablakot, de éjjelre szerintem megint félig be fogom csukni, elég lesz az úgy is szerintem.

Csak ennyit szerettem volna még a mai naphoz, ha mégis lenne még valami - de ne legyen! - az éjjel, azt holnap megírom úgyis. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)