2010. július 15., csütörtök

Reggel lett!

Ez már csak ilyen, nálam korán kelés van! Nagyon sokat nem nyűglődtek most, de nem aludtuk végig az éjszakát! Livihez,többször kellett felkelnem, egyszer kaja, egyszer csak segíteni neki megfordulni, mert beakadt a lába a rácsba!:) Majd a nyöszörgéseire, de akkor csak megnéztem mi történt. Livike hajnali 3-órakor kapott egy kis tápot, Levi 4-órakor hajnalban. Levi is nagyon sokat forgolódott, nyöszörgött, de aludt is tovább!

A délelőtt az többek között itt zajlott az irodában, rettenetes meleg van, így a 10-órait is itt ették meg! Először nagyon neki fogtak, de ez nem tartott sokáig! Megették végül is, de a szokásos játékaimat be kellett vetnem! :) Játszottak itt egy órácskát, szaladgáltak, leszedték a hűtőmágneseimet, össze szedtek minden papucsot, majd jól elfáradtak, és bementünk a helyükre aludni! Nem volt még 11-óra, 10 perc volt még hátra, de azonnal el is aludtak! Livike nagyon hamar ébredt, Ő már itt van velem, egyedül játszik most, férfimagazint olvas, és mesél a maga nyelvén minden pasiról!:):) No, ez olyan, hogy öltönyös pasik vannak rajta! :) Csak mielőtt valaki félreértené!:) Levi még alszik, de szerintem hamarosan ébred Ő is már! Ebédjüket elkészítettem, 13-órakor eszünk, mert 14-órakor megint el kell mennem edzésre. Így Papára maradnak, úgy hogy készülhetek a legrosszabbra megint, mire haza jövök, szétszedik a házat is! :) Kedden is ez volt! Így persze, jól elvannak!:) No, a többit majd este! Az én blogolásom hamarosan be is fejeződik, holnap este már a lányom ír, neki vége a szabijának! A család többi tagja majd csak szerdán jön! Ő is maradhatna még, csak én vasárnap este elmegyek Bowling edzőtáborba egy hétre, így haza kell jönnie hamarább!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)