2010. július 9., péntek

Pénteki összefoglaló

Éjszaka nem volt ébredés, sorban ébredtünk, vagy inkább egyszerre? Livike volt az első 7:20-kor, de 7:40-ig még nem volt annyira muszáj felkelnem. Utána is jól elvolt még 8 órakor is, de akkor már kész volt a kajájuk is, épp indultam öltöztetni Őket. :)
10:40-ig ment a játék is vigadás, persze közben megcsináltam a placcot is, meg ki tudja hányszor raktam össze az ágyunkat, - folyton leszedik a három ülőpárnát.. - majd következett a tízórai. :)
Apa közben kétszer indult el még vásárolni, pedig azt hittem már minden meg van amit vinni akarunk.
Kaja után sétálás az udvaron és az utcán is, majd 11:40-kor tettem le Őket aludni egy kis tápszerrel.
120 ml-t csináltam, de úgy tűnik sok volt, mert nem ették meg, sem ekkor, sem a délutáni alvásnál.... valószínűleg elég lesz a 90 ml is így nap közben, ha mégis kevés még mindig lehet csinálni. :) (egyébként kiszámíthatatlan....)

Apa 12 órakor indult útnak, bár a vonat csak 13:32-kor indult, és kb 45 perc gyalog az út az állomásra, időben el akart indulni, mert még ment boltba és a gerince is megint fáj, nem tudott normális tempóban közlekedni.... na meg inkább legyen ott időben, mert a "vonat nem vár". Hát én azért amikor vonatoztam -néha- akkor is úgy szerettem kiérni, hogy max 10 percen belül induljunk is! :)))

Pakolásztam, majd hozzáfogtam a gyerekek ebédjének készítéséhez is, bár a végén már ki be szaladgálva tudtam csak csinálni, mert mindketten felébredtek 12:30-kor. Ma egyébként is keveset aludtak.
Kész lett a kaja, játszottuk, telt az idő....

Az ebédre 14:25-kor került sor. Nem tudom mivel telt el így az idő, bár a gyerekek se nagyon reklamáltak, hogy éhesek lennének!
Livike nagyon jól és ügyesen evett, kb 2,5 deci főzeléket bevágott, Levike meg kb 6 kanállal összesen. Úgy, hogy közben Mama is haza ért és Ő is próbálta etetni. Nem kellett Neki egyszerűen. :( A túrórudit azt bezzeg ette! Azt meg Livike dobálta a kutyának, úgyhogy nem is kapott csak két falatnyit, miután észrevettem, hogy mit is csinál vele a Lány. :)

Kaja után tea ivás, játék és elég sok nyekergés volt főleg Levike részéről.. :(
16 órakor Mama csinált tápszert és letettük a gyerekeket aludni.... kis álmoskák voltak már nagyon.
Én gyorsan elszaladtam a gyógyszertárba és a Sparba, -gyorsan- 16:40-re haza is értem. Épp akkor ébredtek fel! Hogy arra-e, hogy becsuktam az ajtót, mert kinyitni halkan sikerült csak a becsukásnál nyekergett... vagy egyébként is felébredtek volna már, rejtély... :)

17 órakor kimentünk babakocsizni Mamával, összesen fél órát voltunk csak kint, mert Levikének semmi nem volt jó. Se ülni, se sétálni, semmi... Livike most is tolta egy ideig a kocsit, de utána inkább jöttünk is befelé, és hamarosan megkapták az uzsonnát is. :)

Kaja után játék, szintén változó hangulatban, inkább nyűglődve, mint vidáman...
A fürdést 20 órakor kezdtük, vagy talán előbb... nem tudom. :(
Minden rendben volt, ma kivételesen mindketten hagyták magukat megfürdetni, mármint általam, a törlést öltöztetést viszont Mama csinálta. :)

Nem szeretném elkiabálni, de eddig minden a legnagyobb rendben van. Alszanak. Bár én nem vagyok annyira optimista, biztos lesz még ébredés, mert ilyen, hogy 20:40-kor aludjanak és ne ébredjenek nagyon régen volt. Ha lesz is, max kis kaja kell és kész. Remélem. :)

Mára ennyi, holnap nem tudom hogy mikor, de biztos jövök valamikor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)