2010. július 8., csütörtök

Csütörtök

Az elmúlt éjszaka jól telt, egyszer sem kellett felkelnem a gyerekekhez, de még csak ébren sem voltak! :) (hangadással legalábbis nem.)
Reggel megint sorban ébredtünk és keltünk: Apa 6:40-kor, én 7:45-kor, a gyerekek pedig 8:35-kor. :))
Livike már integetve fogadott ahogy beléptem az ajtón, bár öltöztetés közben lehetett némi képzavar a Lánynál mert azt mondogatta, hogy "Papa, papa" :)))
De most erre amúgy is nagyon rászokott, mondja célzottan is, de azért is, mert tetszik Neki a szó. Délután is volt egy ilyen eset, de erről és másról is majd egy másik bejegyzésben írok. :)
(ne legyen már olyan hosszú mindig...) :)

A nap folyamán minden rendben ment, délelőtt rendrakás, tízórai készítés, majd 10:30-kor meg is kapták a gyümölcsöt, utána piskótatallért is ettek.
Itt volt a Dédi Mama is, ma Vele vittem ki a gyerekeket sétálni az utcára.
Meleg volt már, autó sem volt a közelben amit körbe lehetne tapogatni, úgyhogy pár kör séta után jöttünk is befelé. :)
11:25-kor tettem le Őket aludni egy kis tápszerrel, de Livike nagyon nehezen szánta rá magát az alvásra. :( Visított, sikított, felkelt, semmi nem volt jó. :( Kivéve, ha felvettem. Akkor nevetett. Bejött Mama is, hogy mivan már, Nála ugyanezt eljátszotta. Akkor már Levike is sírt, mert megijedt Livi hangjától. Nem csodálom.
Végül délben nyugodott meg a Lány és onnantól aludt/aludtak is, de sajnos csak fél órát, 12:40-kor már fent is voltak.
Játszottunk, telt az idő...

Az ebédet 14:20-kor kapták meg, ma is a tarhonya levesből ettek, nagyon szeretik! :)
Túrórudi, piskótatallér, tea....

15 órakor elmentem a gyerekorvoshoz Vigantol olajat íratni, viszonylag hamar megjártam, pedig a gyógyszertárban voltak páran előttem.

A gyerekek egyre álmosabbnak tűntek, legalábbis abból ítélve, hogy kezdtek nyekeregni és csetleni-botlani.. de mégis csak telt az idő, jó kedvük volt... :)
16:45-kor is le akartam tenni Őket, de mégis maradt, mert közben pakoltam, mosogattam, mittudomén mit csináltam.... a gyerekek meg jól elvoltak. :)
Haza értek Mamáék is a bowling edzésről és az utazóágy vadászatról, mert azt is venni akartak, hogy ha majd nem leszünk itthon akkor abban lesznek bent majd nap közben, meg ha bírják akkor abban is alszanak majd... :)
Végül sikerült venni, ki is kellett próbálni! A teraszon fel lett állítva mind a kettő, a gyerekek élvezték, tetszett Nekik az új dolog. :)
Kár, hogy még mindig ennyi szúnyog van, simán alhattak volna benne egyet.... Livike meg is sértődött, de nagyon, amikor kivettem belőle és behoztam a kiságyába....
Végül csak elaludtak mind a ketten a helyükön, de ekkor már 17:40 volt. Nem bírták volna ki estig, az biztos alvás nélkül. :(

18 órakor Mamával elmentünk az Intersparba meg a dm-be vásárolni, hosszú listával indultam, méghosszabb blokkal tértem haza, de azt hiszem meg van minden, amit majd vinni akarunk, főleg szárazanyag (kaják) és üdítők. A dm-ből pedig pelus meg pár üveg bébiétel lett megvásárolva.
Tényleg csak azt néztük meg, ami kellett, mégis 19:40-re értünk haza!

Apa és Papa játszott a gyerekekkel, mi már azt hittük Mamával hogy meg is fürdették Őket. :) De nem... na nem baj, akkor Mama még játszott Velük egy kicsit, amíg én próbáltam valami rendfélét tenni itt a konyhában, a sok cucc között ne bukjunk már fel. :)

A fürdést 20:10-kor kezdtük, elég gyorsan kész is lettünk, azóta nyugi van.
21 órakor kellett még 90 ml kaját csinálni mert nem aludtak el a gyerkőcök. Nem sírtak, nevettek, egymást szórakoztatták, de jelzésképpen a két üres cumisüveget is kidobták egyenesen Apához a mi ágyunkra. :)

Mióta megkapták a repetát csend van, remélem így is marad.... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)