2010. július 14., szerda

Séta a kisboltba

Az alvás nem volt túl hosszú, egy órát aludtak! A semmitől ez is jobb volt! :) Ébredés után nem sokkal később haza jött a Papa is. Nem volt friss kiflink sem, és mielőtt Papa végre kifújhatta volna magát, elmentünk a boltba.
Babakocsiba tettük az Ikreket, és irány a bolt! Még mindig nagyon meleg van, de nincs mit tenni, majd az árnyékos oldalon megyünk!:) Levegő akkor is kell! Én beszaladtam a boltba, a pénztáros Etuka megtudta, hogy ott vannak az Ikrek is, így utánam osont, hogy megnézze őket!:) Kifli végeket oda kellett adnom, nagyon éhesek voltak!:) Miután hazaértünk, meguzsonnáztunk, túl sokat nem ettek, de a meleg miatt nem is erőltettem! Eléggé nyűgösek voltak már, így viszonylag korán fürdettünk, 19.25-kor. Gyorsan megfürödtünk, Papa fürdetett én töröltem a Livit, Ő meg a Levit. Úgy tűnt milyen nagyon álmosak, és ez akkor derült ki, hogy nem, amikor még 21-órakor sem aludtak! Nagy hiszti Livike részéről, így Levi is rázendített! Jó éjszakának nézek elé megint! Most egy pár perce, hogy csend van, de még nem merek bemenni, mert akkor ha meglátnak, újból kezdődik minden elölről! Holnap majd beszámolok az éjszakánkról! Remélem, hogy azt írom, hogy 21-óra utántól, reggelig aludtunk!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)