2010. július 13., kedd

Lassan, de telik az idő!

Ma már kedd van, és megint csak este jutottam ide! Jól elfáradtam ma is, de ez már csak ilyen nálam, Ikrek nélkül is! Bár, hozzá kell tennem, hogy 16 hónapja én sem sokat pihentem, hiszen, itt laknak, így szinte állandóan itt vagyok velük. Ez egy részről nagyon jó, másik részről kevésbé, mert nagyon rám vannak kapva! Ennyire sokat még csak most vagyunk így együtt, más volt egy két-három órákat velük lenni, mint most non-stop! Azaz, még sosem voltak a szülők így tőlük távol. Az Ikrek mind ebből nem éreznek szerencsére semmit, a szülők viszont tegnap már nagyon hallani akarták a hangjukat, még ha már nyekergés közben is!:) No, akkor lássuk mi is történt tagnap estétől, idáig!

Tegnap este lefektetés után simának indult az éjszaka. Egyből elaludtak, nem volt nyöszörgés sem, semmi! Most néztem órát, először éjfél után kellett felkelnem, Levi is és Livi is sírtak. Kaptak egy kis tápot, és aludtak is tovább. Livike és és Levike is, előtte többször fel-fel sírtak, nagyon melegük volt! Forgolódtak nagyon sokat! Második felkelésem nem néztem órát, de kb. olyan hajnali 2 múlhatott, és akkor is sírás volt, bár inkább, csak nyafizás! :) Kicsi táp, 30 ml, és aludtak is. Legközelebb hajnali 04-órakor ébredtek, inkább csak Levi, Livike is, de Ő csak felült, majd visszafeküdt. Kaja csak Levinek kellett. Ezután aludtak 07.45-ig. Először kiporszívóztam, majd gyorsan átöltöztettem őket, kaja, és mentem kicsit dolgozni, amíg ettek. Miután megkajáltak, kitettem őket az utazó ágyba, amire Papa rátette a baldachint, így nem volt szúnyogunk!:) Kint voltak egy jó órát, addig elkészítettem a 10-órait, majd megették, hintáztak egy jó 20 percet, és irány a szoba. Nagyon meleg lett már ezután, így nem voltak kint már csak délután. Délelőtt aludtak 11-órától-12-ig. Addig dolgoztam megint kicsit! Ebédjüket megcsináltam, és 13-órakor megetettem őket, mielőtt elmentem edzésre. Livikét nem győztem etetni, Levi nem nagyon akart enni, de a végén belejött. Edzés után, 16-órától folyamatosan velük voltam, egy percre sem engednek kijönni. Amennyiben mégis, akkor ordítás van. A Papa azt mondta, amíg edzésen voltam, egy mukkjuk nem volt, játszottak! Ez érdekes!:) Ezek szerint, akkor csak velem csinálják ezt! Elvileg nem aludtak délután, bár, nem tudni, amikor én haza jöttem, 16.20-kor, akkor már nagyon beszélgettek a kiságyban! :) Papa adott nekik egy kis kaját 15.30-körül, mert úgy látta, hogy nagyon álmosak, de lehet, hogy pár percet alhattak csak! Egész estig nagyon nyűgösek voltak! Nem bírtam tovább velük 19.20-kor fürdetni kellett. Mind a kettő alszik, bár forgolódnak, nyöszörögnek, Levi épp az előbb sírt fel, volt egy nagy puki! Lehet, hogy fáj a hasi!! Ma többször volt nagydolog, tegnap csak egyszer. Livike is néha úgy fekszik mint egy kis ufó, :) feneke fent az égben, szinte alig ér le a hasa az ágyra! :) Majd csak enyhül talán már valamit ez a nagy meleg és jobban tudnak aludni! Most viszont megyek én is, mert, ez a nap is elég hosszú volt, és még az éjszaka nem múlt el! Holnap majd elmondom ezt is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)