2010. július 2., péntek

Ebéd - JÓ :)

Meg vagyok elégedve a gyerekek ebédelésével. :)
14:25-kor kezdtünk hozzá, addig játszottunk, eltelt az idő.
A teát mind megitták, amit még előtte vittem be Nekik. :)

Az öregtarhonyának sikerere volt, kiskanállal adtam, majd miután Levike egy adagot kiszedett a szájából és úgy csipegette fel a tálcáról, Livike is úgy akarta enni!
Belemarkolt a tálkába, kivette, közben adtam a kanállal is, de inkább utána már úgy ette Ő is, hogy le kellett tennem elé az etetőszék tálcájára és onnan szedegette fel.

Miután tetemes mennyiséget eltüntettek a kajából, kaptak még egy XL-es túrórudit is. (még mindig csoki nélkül..) Azt villámgyorsan megették. :))
Közben haza ért apa is, hozott egy csomó péksüteményt, nem a kisboltból, hanem van egy kicsivel messzebb (A Várkonyi téren) egy pékség ahol sokféle finomság van, oda ment be hazafelé jövet.

A gyerekek ebéd levezetésnek kaptak sajtos masnit. :)) Tényleg úgy néz ki a tészta, mint a masni... amit szintén megettek, úgyhogy erre már nagyon kívánhatták a folyadékot, amit az előbb adtam oda. (Tea).

Apa elment a postára a leveléért, itt tartunk most. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)