2010. július 31., szombat

Szombat - elég jól telt eddig...:)

Éjjel minden rendben volt, egyikőjükhöz sem kellett felkelni, aludtak és ezáltal mi is reggel 7:30-ig. Akkor is csak Levi volt fent, hozzám vágta a plüss kutyát (jó ébresztő:)) meg magyarázott, így kelnem kellett, nem tudtam már semmivel tovább húzni az időt. :(

Livike csak akkor ébredt fel, amikor Levi már kész volt és evett. Nyújtózkodott egy sort, majd Őt is rendbe tettem.

9 óráig jól elvoltak, majd hamarosan megcsináltam a placcot, a gyümölcsöt, majd kikerültek az utazóágyba a teraszra levegőzni, játszani.

A tízórait 10:45-kor kapták meg, valószínűleg nem voltak még éhesek, mert egyrészt a reggeli tápszert sem ették meg, másrészt egyáltalán nem hangzott el a bűvös "szó", hogy enni szeretnének. Amikor odakerültek, hogy most már evés van, akkor is inkább Levi evett többet, Livike csak kb egynegyedét ette meg a gyümölcsnek. Kaptak utána perecet, majd 11:30-kor letettem Őket aludni.

Először ment a vidámkodás, de direkt nem mentem be, hagytam Őket. Levi el is aludt hamarosan, de Livi még délben sem aludt. Tisztába tettem, mert miért ne termelte volna tele a pelust így kaja után. :) Gondoltam utána már aludni fog. Aludt is, kb 10 percet. Na jó, talán volt az 15 is. :)
Ahogy felébredt, kitettem az utazóágyba, a kajájuk is kész lett addigra, már csak turmixolni kellett, addig jól elvolt.

Hamarosan Levike is felébredt, így 13:15-kor már hozzá is foghattunk az ebédhez.
Elég nehézkesen fogadták el a kaját, de Levike elég gyorsan bevágott majdnem egy teli tálka kaját, valamennyi azért maradt... Livike nem akart enni, de szerencsére Mamáék épp haza értek, így Mama meg tudta etetni, de csak bent, az irodában, itt kint nem evett egyáltalán.

Nem rég jöttünk ki, egyelőre játszanak, kölesgolyót esznek, elvannak. Nem hiszem, hogy túl sokáig, úgyhogy valamit ki kell találni, mert gondolom aludni sem akarnak.
Lehet, hogy ma se marad el az eső, pedig nem kellene már.. akkor nem lehet kint lenni a levegőn. :(

Egyelőre ennyit tudtam írni, később jövök, talán már csak este, vagy ki tudja. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)