2010. július 1., csütörtök

Kánikula és felhőszakadás...

Délelőtt azt hittem meggyulladok, annál kevesebb ruhát már nem igazán tudtam volna felvenni, mint ami rajtam volt... mégis nagyon melegem volt. (ujjatlan póló, rövidnadrág, zokni nélkül papucs...ez utóbbi csak azért érdekes, mert én általában mindig hordok zoknit.:) Tudom, ez senkit nem érdekel:D Apa azt hitte valamelyik nap, hogy még éjjel is van rajtam zokni, mert csak azt látta, hogy veszem le mielőtt lefekszem. Na igen, fürdés után is veszek fel zoknit.. de azért éjjelre nem. :)) )
Nna.. miután ezt kitárgyaltam így magammal, jöjjön a szokásos napi események összefoglalója, ami eddig volt ma. :)

Éjjel csend volt és nyugalom. nyitott ablak, szúnyogok kiírtása lefekvés előtt...
Valami nagy dögnek sikerült belerepülnie itt a konyhában a rovarlámpába, mert egyrészt hosszú másodpercekig csattogott (ahogy agyonüti az áram...) másrészt irtó büdös lett hirtelen, mint mikor leperzseljük a szőrt (véletlen) a karunkról, vagy a tollat/tokokat pl a csirkéről..:)) Megsült az a valami...:) Talán lepke, talán légy, vagy nem tudom mi volt... :)

Ma hajnalban is volt pár ébredés Livike részéről. Először 4 órakor, majd 5:30-kor, majd 6:30-kor, de végül 7:35-kor már fel is keltem és kezdődött a nap.
Apa is felkelt, nem úgy van ám, hogy majd addig alszunk, amíg akarunk. :)))
Apa derékfájása reggelre megint jobban előjött, dehát este elfelejtette bevenni a gyógyszert (elaludt..) ezért reggel majdnem úgy kezdte a napot, mint mikor becsípődött.. :( Azért csak elment dolgozni, nyolcadikáig egyfolytában menni kell, utána lesz szabin 3 hétig.

A délelőtt folyamán jól elvoltunk a gyerekekkel, 10:20-kor megkapták a tízórait is, amit elég jól megettek. Livike most is inkább a darabokra felvágott körtét ette piskótatallérral, Levike pedig a pépes gyümölcsöt.
Itt volt a Dédi Mama is, ma Vele mentünk ki az utcára sétálni. Papa autója is kint volt az utcán, most azt kellett végigtapogatni, a piros autó (a szomszédé) most nem volt olyan érdekes:D
Levike olyan szakértelemmel megy oda a kerékhez és kukucskál be, hogy mindig mondjuk is, hogy ebből a gyerekből tuti autószerelő lesz. :)))
(ma meg is nyalta.....én nem is láttam, csak Dédi) :)))

11:15-kor tettük le Őket aludni, de 12:30-kor Livike már fent is volt.
Levike 13:10-kor ébredt, úgyhogy 13:30-kor már meg is ebédeltek Mamával, mert utána Mamának dolga volt, elég lesz egész hétvégén egyedül etetnem, legalább most még egyenek normálisan.
Holnap mennek Mamáék Somogybabodra és csak vasárnap jönnek. Valami céges nagyszabású rendezvény lesz ott, nem igazán tudom mi....
Állítólag híres rendezvény ez és minden évben van. Én még nem hallottam eddig róla. :)
Apa ezen a három napon reggelre megy dolgozni, tehát délután már itthon lesz, de az ebédeltetéseket akkor is - gondolom - egyedül kell megoldanom, Megoldom, max kevesebbet esznek. Vagy tényleg 15 óra körül etetek, amikor már éhesek. Nem tudom, majd kiderül.

Ebéd után játék következett, majd 16 óra is elmúlt amikor már elég álmosnak tűntek, úgyhogy próba szerencse, irány az ágy egy kis tápszerrel.
El is aludtak.
Gyorsan elmentem a kisboltba, addigra szerencsére elállt a hatalmas felhőszakadás is, ami előtte volt vagy egy órán keresztül.

Alszanak. Lassan uzsonnázni kellene, most már telni fog gyorsan az idő - gondolom én - este jövök még, de sok újdonságot biztos nem fogok tudni írni. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)