2010. július 16., péntek

Újra itthon! :)

Mint ahogy már a Mama is írta az előző bejegyzésben, megérkeztem. Kb 18 órára értem haza. Hosszú volt nagyon az út, és fárasztó, ott Szarvason ugyanis biciklivel közlekedtünk, mivel a ház amiben voltunk - és még vannak is a többiek - kint van a város egyik végén a gátnál, ahonnan a legközelebbi kisbolt is kb 10 percre van biciklivel, ezerrel tekerve a 40 fokban a többnyire a gát tetején haladva. :) A buszpályaudvar viszont több, mint fél óra biciklizésre van, oda eleve ki kellett menni a legnagyobb melegben, 13 óra körül. Ezután kb háromnegyed órás buszozás következett Kunszentmártonig, a klíma persze nem működött a buszban.... Kunszentről csak 16 órakor volt Szolnokra busz... várhattam majdnem másfél órát, sőt, volt is annyi mert később jött a busz....
Ide 17:25-re értünk be, majd hazasétáltam a buszpályaudvarról.... 
Csak pár szót írnék a Szarvason töltött napokról, hiszen ez a blog elsősorban a gyerekeké... :)
Röviden: jó volt. :) Egyébként sok szúnyog és légy van, egyedül a Vape szúnyogriasztó füstölő spirál ért valamit, a fújós Off és társai semmit nem ártottak a szúnyogoknak.
Viszonylag sokat fürödtünk a vízben (Holt-Körös a kert végében....), kártyáztunk, főztünk, nyársaltunk, bográcsoltunk, meg ilyenek... eltelt ez a pár nap. A sportolás is megvolt, majdnem minden nap kellett valami a boltból, így bicikliztünk jó sokat. Egyszer kifogtuk, hogy áramszünet volt bizonyos részeken.... nem voltak nyitva a boltok sem, elég sokára mégis találtunk egyet. :)
Na meg persze napjában 2-3 alkalommal biztos, hogy hazatelefonáltam, hogy mi újság a gyerekekkel, hogy bírják Velük a Mamáék.
Azt kell mondjam, le a kalappal előttük! 
Ezek az éjszakai nem alvások..... hát én nem tudom, pici korukban is aludtak éjjel, biztos ez a nagy meleg okozza, hogy nem alszanak. :(
Remélhetőleg ma éjjel már Mama is tud aludni!
Levike jelenleg nyekereg! :( Hát már nálam is kezdi?
Kidobta a kajáját, most, hogy visszaadtam csendben van, ki tudja meddig?
Szörnyű meleg van még mindig....
Ablakok sarkig nyitva, függönyök széthúzva, a gyerekeken egy szál body van csak....


Miután haza értem persze ömlött rólam a víz, annyira melegem volt, de egy gyors kézmosás után csak fel kellett vegyem a gyerekeket, mégis csak köszönni kell meg egy kicsit megdögönyözni Őket. :) Livike állt a karámnál és nézett, mosolygott, majd kéredzkedett is fel. Levike csak bújt Mamába, rám se nagyon akart nézni, csak úgy sandán, meg amikor én nem konkrétan Őt néztem, akkor nézett és vigyorgott. :)
Persze utána már jött, rohangált, futkosott, de először nagyon nem akart valamiért megismerni...
Eddig is nagyon ragaszkodtak Mamához, de most aztán még jobban! (ha lehet ezt még fokozni - lehetett:D) Csak arrébb lépett Mama, kicsit eltűnt Livike látóteréből, azt a visítást, hisztit amit a Lány levágott! Másodpercekig nem vett Levegőt sem az ordítástól, pedig Ő nem szokott ilyet...... szörnyű volt. De Levi is, úgyhogy egészen fürdés időig továbbra is itt kellett lennie Mamának is, pedig gondolom jól esett volna már lepihenni, na majd éjjel. :)


18:15-kor kaptak uzsonnát, majd bementünk az irodába az utazóágyba kicsit eljátszogatni, miután megunták, de még nem akartunk fürdetni, bementünk a nappaliba újabb játékra. Tévé nyomogatás (megvan azon is a gyerekzár...:), pakolás mindenhonnan, rohangálás, ágyra fel és le..... már vártam, hogy jöjjünk fürdetni. :)


20 óra el is múlt már mikor Papával nekikezdtünk a fürdetének. Azért Vele, mert egyrészt Ő tudja Levikének normálisan "megcsinálni" a kukiját fürdés után, másrészt talán könnyebben elalszanak, ha nem látják Mamát fürdés után. Na, majd meglátjuk.
Egyelőre még fent vannak, de csendben szerencsére! :) Levi nyekergett az előbb, amikor írtam is, de azóta semmi...
Nagyon remélem, hogy lesz éjjel alvás, nagyon nem esne jól sűrűn ébredni, vagy esetleg nem is aludni.....:)


Ennyi mára, az éjszakát holnap megírom. :) Remélem, hogy NEM lesz mit! :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)