2010. július 30., péntek

Megahiszti után ebéd, altatási kísérlet: sikertelen.

Amikor befejeztem itt az írást, bementem, hogy levideózom a porontyokat, mert olyan jó kedvűek voltak, de valószínűleg ezzel okoztam a következő órák hisztis állapotát. Vagy fene tudja....:(
Livi ahogy meglátta a kamerát visítani kezdett, Levi örömében rohangált a kiságyban és kacagott, majd esett egy jó nagyot a nagy rohanásban, beverte a száját, de semmi komoly... csak épp így Ő is sírni és visítani kezdett.
Livike egyre jobban behergelte magát, talán már ha akarta volna se tudta volna abbahagyni a hisztizést, visítást, vergődést. Adhattam bármi játékot, kaját, lefektettem, simogattam, semmi. Csak a visítás. :( Levi viszonylag megnyugodott, már amennyire a fülsiketítő visítás mellett meg lehet, lefeküdt és evett. Talán el is aludt volna, ha a kisasszony is nyugton marad végre, de Ő nem....
Bejött Mama is, rá sem hallgatott, folytatta a megkezdett "dolgát". Kijöttünk, itt a konyhában állva hallgattuk, meddig bírja. Visított, ha elfáradt lihegett, kicsit pihent, majd újra kezdte.... Szerintem nem hagyta volna abba estig sem. Meg azért nagyon nem jó ezt hallgatni, még ha nem is fájdalmas sírás vagy ilyesmi "csak" hiszti, akkor se jó hallgatni. :(
Így jobb híján kitettük Őket az utazóágyba az iroda elé, de Livike ott se maradt. Csak kézben. Úgy semmi baja nem volt! Persze Levike szolidaritásból lightosan csatlakozott, úgyhogy inkább bementünk az irodába, próbáltunk úgy elpakolni a dolgokat, hogy minél kevesebb olyan cucchoz férjenek hozzá, amihez nem kellene.
Természetesen ott is veszekedtek mindenen, amiből csak egy volt! :(

13:30-ig bírtuk, meg akkor már Levike nyammnyammolt is, jelezve ezzel, hogy Ő bizony ebédelni szeretne. Így kijöttünk és megkapták az ebédet, ami ma üveges kaja volt jobb híján.... Először a Livikének szánt - darabos - kaját kóstoltattuk meg Levivel is, de Neki az nem kellett.... így Levi kapott sütőtökpürés csirkehúsosat, azt megette tőlem, Livikét pedig Mama visszavitte az irodába az utazóágyba, mert itt nem akart enni egyáltalán. Ott végül nagy nehezen megette, sőt még rántott húst is kapott. :)

14 órakor letettük Őket, mert már dőltek-borultak az álmosságtól, el is csendesedtek. Gondoltam most már uzsonnáig aludni fognak, hisz' délelőtt sem aludtak. A fenét! Ahogy én elindultam a postára meg a boltba, már fel is keltek! :( Levi kb addig aludhatott, amíg Livike még nem is volt bent, mert odaát evett, csak én már letettem aludni.... Livi el sem aludt, úgyhogy mikor haza értem már mindketten a földön játszottak, és megint a visítás ment, most inkább Levike részéről.
Egy ideje elvannak, játszanak, viszonylag csendben és vidáman....
Na de mi lesz a mai alvással??
Estig így kibírják? - kétlem.
Ha 17 óra körül alszanak el - HA - akkor meg úgy kialusszák magukat, hogy este nem fogom tudni letenni Őket...
Nem tudom hogy lesz, de nem lesz egyszerű a napunk továbbra sem, van egy olyan érzésem. :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)