2010. július 17., szombat

Tízórai, mezítlábazás a fűben, fürdés, alvás.. :)

Az utóbbi még elég képlékeny, 5 perce tettem le aludni a csapatot. :))
Egyelőre csendben vannak.

A tízórait Papával adtuk, ki se mentünk az etetőszékekbe, csak bent a szobában egy szál pelusban ettek, szépen jöttek a gyümölcsért, bár egy idő után kézzel szerették volna enni.... Lehetett törölgetni mindenkit és mindent. :))

Miután megették Levi nagyon nyekergős lett, ment volna ki, de nem tudtam hova kellene Őket kitenni... Papa azt mondta tegyük ki a fűre kicsit szaladgálni a gyerekeket, nagy része árnyékos volt még akkor a fűnek.
Csak úgy mezítláb, pelusban szaladgáltak, szerencsére nincs szúrós dolog a fűben, és kutyagumi is csak egy maradt véletlen, az előtt is megállt Levi, nem lépett bele, nem szedte fel, csak állt felette, nézte, mutatta és nyögött hozzá egy sort. :))))
Livike természetesen leszedte az összes civirágot.
Ez mindenféle virágot és növényt jelent, itt speciel a sárgavirágú pitypangot, avagy kutyatejet jelentette. Azért civirág, mert mikor megfogja, vagy csak megnézi tüsszentést imitál hozzá:)
Levike focista lesz (remélem, hogy nem:D) mert nagyon ügyesen rúgja és dobálja a labdát! Kivittük a piros pöttyös labdájukat, nagyon ügyesen vezette, többször belerúgott egymás után közben szaladt... :)) Bercinek sem kellett több, egy idő után megszerezte a labdát és onnantól kezdve ő szaladt vele és próbálta szétharapni is, de ezt Papa sikeresen megakadályozta, a labdát elkobozta, megmosta. :))))

Amikor már Levike csetlett botlott, mondtam, hogy szerintem elég volt ez hirtelen, csak meleg van, még ha nem is tűzi Őket közvetlenül a nap.... Kihoztam a fürdőkádjukat, engedtem bele a slagból vizet (ami felmelegedett a napon) de azért még kellett is hozzá egy kicsi meleg víz plusszban.. Előtte persze mindketten majdnem fejest ugrottak a medencébe.:) Oda most azért nem mehettek, mert tegnapról benne maradt a víz, ami azóta koszos lett és belepotyogott mindenféle falevél és egyéb dolog. Kimosni meg kétemberes feladat, ami ugye most nem volt kivitelezhető. Mi lesz, ha majd Livike is úgy beindul, mint Levi? Akkor aztán utól nem érjük Őket. :)) Egyébként ez alatt a pár nap alatt amíg nem voltam itthon is nagyon sokat haladt a járással, bár nem megy valami szépen, már feláll a szoba közepén is kapaszkodás nélkül, nagyon sokat megy és nem esik el, csak olyan furán kitolja a fenekét... szóval lehet, hogy mégis el kell majd vinni gyógytornász vizsgálatra....

Fényképet és videót nem tudtam csinálni, pedig ma lehetett volna, de egyik gépet sem hoztam haza Szarvasról. (mondjuk van még kb 3 gép Mamáéknak is, de nem jutott eszembe kihozni egyiket sem:)  )

Miután pancsoltak egy jót és már hűlni éreztem a vizet, először Levikét hoztam be megtörölni, ráadni egy bodyt és irány az ágy...
Papa közben kiimádkozta Livit is a vízből, mert nagyon nem akart még kijönni, Ő is elkészült és mehetett az ágyikóba enni és aludni. :))

Kb itt tartunk most. Már kb 20 perc telt el mióta letettem Őket, csak közben nem mindig tudtam itt lenni és írni... :))
Még cuppog valamelyik gyerkőc a cumisüvegjével. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)