2010. július 20., kedd

Kedd - eddig. :)

Az este megint éjfélkor feküdtem, valamiért az internet pont akkor "ment el", nem tudom miért, a YouTube-on néztem valami zenét, talán amiatt? De pont éjfélkor? :) Nem is volt baj, így legalább mentem aludni.
A gyerekek aludtak, megint csak két-három felsírás-féle akció volt, abból az egyikről Berci tehetett, mert hol máshol, mint a nyitott ablak alatt kezdett neki ugatni. :(
Levike 4:15-ös ébredése kicsit hosszabbra sikeredett, (=fel is kellett kelnem Hozzá) de kapott teát és azzal vissza is aludt szerencsére. :)
Néztem még párszor az órát, (sokszor felébredek...) de végül 7 órakor döntöttek úgy a porontyok, hogy most már keljek, mert Ők már nem szeretnének tovább aludni.
Hát így is lett.
Elszöszmötöltem az időt, így csak 7:25-kor fogtam hozzá Őket rendbe tenni.
Minden rendben ment, bár Livike valamiért nagyon nyekergősre fogta a délelőttöt, 9 órakor azt hittem betojt és az a baja, de nem. Mindenesetre 9 óra után kitettem Őket az utazóágyba a teraszra, ott eljátszogattak, közben csináltam a gyümölcsöt, majd pontban 10 órakor el is kezdtem adni.
Először az utazóágyban, ahol Livike sokat megevett, Levike viszont csak azután evett, miután kitettem az etetőszékekbe Őket.
Majdnem mindet megették, ami maradt azt meg beletettem a tegnapi almafőzelékbe, így elég lesz ebédre Nekik. Ha mégsem, van üveges. Holnap majd főzök. :)

Miután ettek hintáztattam kicsit a társaságot, majd 11 órakor letettem Őket aludni.
Közben már mostam egy adag cuccot (ágynemű), de épp most jelzett a telefonom, hogy lejárt a következő adag is, úgyhogy megyek is és kiteregetek.

Nagyon meleg van ma is, tegnap végül nem lett a viharnak készülő dologból semmi, egy csepp eső sem esett. Jó lett volna pedig. :(

Később jövök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)