2010. július 3., szombat

Eső (2)

17:50-kor ébredtek. Ez mind szép és jó, csak azt nem tudom, ki fog aludni kb másfél óra múlva. Ezek a gyerekek tuti nem. :)
Gyorsan rendbetettem Őket és indultunk is ki az utcára a babakocsival.
Az ég újra elborult, jött az eső szele is, de gondoltam valamennyit csak kint tudunk lenni... messzire mindenesetre nem terveztem menni, hogy bármikor be tudjunk jönni, ha elered az eső.
Sajnos kb csak egy kisutcányira jutottunk, de ott is inkább álltunk, mert megint kiesett a babakocsi kereke, azt szereltem kevés eredménnyel. Van egy fém pöcök amit vissza kell dugni a kerékbe kívülről, na én azt nem tudtam a helyére tenni. Szerencsére vannak még segítőkész emberek, épp jött egy "bácsi" aki készségesen megkérdezte, hogy segíthet-e, és szinte választ sem várva már guggolt is le és próbálta Ő is visszatenni a pöcköt. Közben én tartottam a levegőben a babakocsinak azt a felét... Kicsit elkínlódott vele ő is, pedig férfi...:) De a lényeg, hogy visszatette, elvileg mehettünk is volna a szokásos kisutcás körutunkra.
Elvileg. Inkább visszafordultunk és jöttünk is befelé, mert már szemelt az eső.
Közben meglett Berci is, mert kiszökött amikor jöttünk ki a kapun.... Már itt toporgott a kapuban..:))
Gyorsan jöttünk befelé, de ez a fajta eső olyan hirtelen erősödik fel, hogy kapásból beszaladtam babakocsistól a garázsba.:)))
Ha megállok itt a ház előtt és kiszedem a gyerekeket egyenként, akkor nem csak én, hanem Ők is totál szétáztak volna. Így csak az én hátam meg a hajam ázott el, de annyi baj legyen! :)
A gyerekek csak keveset kaptak az esőből, inkább csak a nadrágjuk szára lett kissé vizes, ott nem védte Őket a babakocsi teteje.
Egyenként behoztam Őket egy plédbe bugyolálva, és most eszik az "uzsonnát" ami ismét vacsora is lehet(ne) akár. :)
Bár ahogy látom, nem igazán éhesek....

Sajnálom, hogy az idő így keresztbe húzta a terveinket... jó lett volna még egy kicsit kint lenni, így összesen kb negyed órát voltunk kint.. de lehet, hogy még annyit sem. :(

Épp a garázsban vártuk, hogy csituljon az eső, amikor hívott Apa, hogy mi újság, mondtam hogy mi... :)
A java még ezután jön, fürdés előtti beindulás lekezelése, fürdés, "altatás" ami szerintem nem lesz egyszerű. Nem fizikailag kell altatni, ezt most arra értettem, hogy nem lesznek álmosak, egyedül meg nem tudom hogy fárasszam le Őket annyira, hogy jó legyen.
Majd kiderül...:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)