2010. július 1., csütörtök

Uzsonna, játék, hiszti, fürdés, alvás... - csütörtök folytatás.

Livike 17:55-kor ébredt fel, gyorsan előszedtem az uzsonnának valót, majd kihoztam a Leányzót, hogy egyen. Addig sem volt csendben, de Levit ez egyáltalán nem zavarta, Ő aludt 18:15-ig. :)) A kisdrága amikor felvettem, hogy hozom ki Őt is enni, most is a vállamra hajtotta a fejét és ott pihegett, ásítozott, nyújtózkodott...:)))
Az uzsonnát nem vitték túlzásba. Ettek, de nem annyit, mint máskor, elég hamar elkezdték szétlökdösni a falatkákat, a joghurttal így már meg sem próbálkoztam.

18:45-kor mentünk be a szobába teát inni meg eltölteni az időt fürdésig. Hát... nem igaz, hogy az ágyon rohangáláson kívül semmi nem érdekli Levit. Ott kellett ülnöm az ágy előtt, hol az egyik, hol a másik irányba tettem ki a karom, hogy ne menjen fel és ne rohangáljon mint az őrült, ez persze nem tetszett Levinek. Livike meg jött volna, hogy sétálunk, már nem is kell feltétlen "ellenállomás", elég, ha pl odajön hozzám, utána elindul vissza és az ágyig, vagy a kiságyig/rácsig szépen visszasétál, megfordul és jön vissza hozzám. Persze mindezt nehéz úgy kivitelezni, hogy közben Levit kell térítgetni, akadályozni az ágyra felmászásban. :(
19:30 körül Mama is lejött, úgy már könnyebb volt a dolgom. :)
20 óra előtt nem sokkal kezdtük a fürdetést, majd mehettek is az ágyaikba az esti tápszerrel.
A film első felét végigdumálták, Livike rendszeresen a kutyával beszélgetett, ugatott amikor a kutya is. :)))
Levike az egész filmet végigállta csendben és nézte, majd mikor vége lett kihajította a cumisüvegjét az ágyunk közepére és várt vigyorogva... :) Visszaadtam, lefeküdt és azóta alszik. Livikének még kellett csinálnom 90 ml kaját, azzal el is aludt Ő is.

Levike ma a változatosság kedvéért a jobb arcát ütötte meg. :( Nem elég, hogy a bal szeme alatt a szúnyogcsípés ahol volt is kék a szeme alja, (azt is megüthette valamiben) most a másik oldalon az arca kék és piros. :( Ezért is nem engedem fel az ágyra! Legalább a szemem láttára ne üsse már magát! :( Egyébként se, de ha nem vagyok ott, nem tudok ellene tenni. :( Az ágyról a párnákat rendszeresen leszedik, alatta meg ugye elég kemény az ágy széle, biztos oda üthette be, nem láttam, csak azt amikor már sírt... Ez délelőtt volt, amikor a gyümölcsöt készítettem Nekik...:(
Úgy néz ki ez a szegény gyerek, mint akit szándékosan vernek! :(

Rengeteg szúnyog van, de ez nem újdonság sajnos. :(
Remélem a szobában nincs, itt most az előbb Apa levadászott egy csomót, a rovarlámpa is dolgozik, jópárat csattogott már most este is. :)

Azt hiszem mára ennyi, megyek gyorsan letusolok és próbálok aludni, lélekben készülni a következő napokra, az etetésekre, meg úgy mindenre. Remélem nem nehezítik meg nagyon a dolgom a gyerekek sok hisztivel, kevés alvással és rossz evéssel. Aludjanak sokat, legyenek jók, egyenek sokat, gyorsan, ügyesen! :)
Mindezek előtt éjjel aludjanak... nem bánom, ha reggel sem kell korán kelni, amíg alszunk is telik a nap... :)))

Jövök ahogy tudok, inkább kisebb részletekben, legalábbis így tervezem. Mint tudjuk, ember tervez.... :) (gyerekek döntenek:D)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)