2010. július 2., péntek

A folytatásban: játék, kicsi alvás, séta, uzsonna, lefárasztás, fürdés, alvás.....

16 óráig teázgattak, játszottunk, de kezdtek egyre nyűgösebbek lenni. Levi konkrétan ásítozott, nyekergett, ha felvettem a vállamra hajtotta a fejét. Ennél egyértelműbb jel nem kell. :)
Gyorsan csináltam egy kis tápszert és letettem Őket aludni.
16:45-ig eltelt az idő, nem igazán csináltam semmit, de még mindig aludtak. :) Gyorsan elszaladtam a Sparba, de mivel biciklivel mentem hamar vissza is értem.
A gyerekek épp akkor ébredtek fel. :)
Megitták a maradék teát, majd addig szöszmötöltünk, hogy 17:45 lett, mire elindultunk sétálni. Pontosabban mi sétáltunk, a gyerekek a babakocsiban ültek. Először. :)
Na nem, nem az lesz a fordulat, hogy utána mi ültünk a babakocsiba:D
Csupán annyi, hogy miután mentünk 2 kis utcányi kört kivettük a gyerekeket, hogy még sétálunk egy kicsit itt a ház előtt mielőtt bejönnénk. Én el is indultam Levivel, Apa Livit vette ki, de a Lány a babakocsit is vinni akarta, úgyhogy tolta! De még hogy! Hát komolyan, először nevettem rajta, hogy milyen erővel és lendülettel tolja, utána meg sajnáltam.... kb mint akit kényszerítenek, mint akinek muszáj tolnia, mennie, meg nem állnia. Persze nem volt semmi kényszer, de eléggé vissza kellett fogni a babakocsit, olyan erővel tolta. Sokáig, de még mindig csak tolta és tolta. Már kifulladt, elfáradt. Na mondom jól van, forduljunk vissza, sőt be is tettem a kocsiba, nem kell azért ennyire lefárasztani szegénykét. De nem volt elkenődve, vidám volt, de fáradt. :)) Persze Levike is ott sertepertélt ezalatt, Ő is tolni akarta a kocsit, csak általában rossz helyen - a kerekénél - akarta megfogni. Pár méter erejéig szépen megfogta oldalt az egyik rudat, másik kezével a kezemet és sétált. Livike meg csak tolta és tolta.... :)))Apa pedig irányította és visszafogta, mert ha engedte volna úgy, ahogy Livike tolja, akkor a Lány rövid időn belül megismerkedett volna az aszfalttal. (arccal, közelről) :( Persze ez nem történ(hetet)t meg! :)

Miután kigyalogoltuk magunkat (mindannyian!) jöttünk is befelé uzsonnázni. (a gyerekek ettek csak akkor) :)
Uzsonnára egy újabb péksütemény következett, ez sonkás lepény (vagy valami ilyesmi lehet a neve) volt. Elég nagy darab, csak a két szélét ettem meg én, ami csak sima tészta volt és emiatt elég fojtós is.. A többit bevágták a gyerekek! :)
Ez után egy nagy pohárnyi joghurt is lement... :)
Végül már a szobában tea.

Azt hiszem mára igazán elégedett lehetek az evészetükkel! :)
Csak így is maradjon!

Fürdésig játék, rohangálás, járkálás... Ha Livike még nem gyalogolta volna ki magát odakint, itt is sétált még egy csomót. :))

A fürdésre 19:30-kor került sor, minden rendben ment....
Rendesek voltak, mert bár nem aludtak, azért hagyták, hogy megnézzük a filmet.
Sajnos a nyári szabadság előtti utolsó (2) részt adták ma le, augusztus végéig nuku Jóban rosszban. :(( Pedig a zenéjét nagyon szeretik a gyerekek is! Ha szépen nyugisan esznek (ritka mondjuk még ezidőtájt) akkor is felkelnek és vadul táncolni kezdenek amikor meghallják.:))
Ha nagyon hiányolnák a zenét majd lejátszom netről:D
Én mindenesetre hiányolni fogom a filmet így hétköznap esténként. Ez az egyetlen film amit nézni szoktam, ami elé leülök. Nézek/Hallgatok híreket meg ilyesmit is, de azt csak úgy futtában és nem rendszeresen, ezt viszont 80%-ban meg szoktam tudni nézni.
Na nem baj, majd folytatják, ha ott lesz az ideje. :)

Párszor visszaadtam a kajájukat, mert valamelyikőjük mindig kidobálta, de most már csend van, egyelőre legalábbis. :)
(Nem mostantól, már úgy 21:20 óta kb.)

Azt hiszem mára ennyi....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)