2010. július 3., szombat

Szombat délelőtt... - eddig jó

A nap további részétől tartok.:( Attól, hogy tegnap jól ettek, még egyszersem biztos, hogy ma is úgy lesz. Ez egy dolog. Tegnap 15:30-tól kb azért már volt segítségem: Apa.
Ma nem lesz. :( Az egyik kollégája elcserélte a reggeli műszakját 10-esre.. ami azt jelenti, hogy zárós lesz, de legalábbis fürdetésig tuti nem ér haza. Nem is a fürdetéssel van nekem gondom, azt meg tudom csinálni, igaz, hogy tovább tart, de nem gond. A fürdés előtti játék, időtöltés elég necces egy embernek... Még sétálni, vagyis babakocsizni is ki tudom vinni Őket délután egyedül, de azt már nem vállalom be, hogy ki is veszem sétálni Őket. Azt meg tuti nem tűrné se Livi se Levi, ha az egyikőjük kint van a másik meg a babakocsiban ül. Na majd meglátjuk, hogy alakul.
Már megint előre parázok....

Éjjel minden rendben volt, nem kellett felkelni egyikőjükhöz sem, de még csak hangadással kísért megébredés sem volt.
Apa felkelt még 6 óra után, mi a gyerekekkel csak 7:35-kor. :)
Gyorsan rendbetettük Őket, meg a szobát is egyúttal. Így már csak arra kellett várni, hogy megegyék a kaját, teletermeljék a pelust - hogy kicseréljem - és mehettek is ki a placcra még 9 óra előtt. :)

Miután Apa elment dolgozni játszottunk, készítettem a gyümölcsöt, szépen telt az idő, nem volt semmi extra.
A tízórait 10:40-kor kezdtem adni. Levike majdnem megette az egész tálkányi cuccot, Livike viszont nem evett belőle, kb egy kanállal, de azt is úgy, hogy a kezére kentem.
Evett körtét - darabosan - meg sajtos masnit, kettőt is. :) Levike is evett olyat.
A délelőtti levegőzés ma is ennyiből állt, majd kimegyünk az utcára délután... - gondolom én most, aztán majd kiderül - most pihi van.
11:15-kor tettem le Őket aludni egy kis tápszerrel, nem is nagyon tiltakoztak. Levike próbálkozott: kidobta sorban a cumisüvegjét, a plüss kutyust, a díszpárnát is megszerezte és hozzám vágta. Visszaadtam a kaját meg a kutyát, lefektettem Levikét és azóta nyugi van. :)
Délnél tovább nem igazán számítok semmi jóra. Alvásra legalábbis nem. :)
Minden kiderül a maga idejében.
Na majd jövök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)