2010. július 6., kedd

Uzsonna, séta, játék, fürdés, alvás... - kedd folytatás.

Délután ahogy írtam is, mindketten felébredtek, kb egy órát aludtak.
Nem szeretem amikor sírósan, nyűgösen ébrednek, de az utóbbi napokban valahogy mindig ez van. :(
Levike egyébként is olyan vigasztalhatatlan, nem tudom mi a baja, de nagyon a fogára gyanakszom, a keze folyton a szájában van... Holnap majd "bemerészkedek" a szájba szétnézni. :) Csak ne harapna annyira....! :)

Hiába vettem fel, simogattam, csinálhattam bármit, csak sírt... Bejött Mama, Ő egyből mondta, hogy hát ééééhes! Úgy tűnik megint előjött az a korszaka, hogy ahogy felébred enni akar... volt már ilyen korábban is, csak mostanában volt az, hogy jól eljátszogattunk még ébredés után, nem kellett egyből kaja a szájukba. :)

Persze a pizzánk épp megérkezett, úgyhogy bevittük a gyerekeket is az etetőszékeikkel együtt (egymás után...) és így együtt ehettünk. :) Ők uzsonnáztak, mi meg... nemistudom - reggeliztünk. :)))
A pizzából a vastag széléből kaptak falatkákat, hozzá sonkát és sajtot (azt nem a pizzáról, mert ez chillis babos volt..) ettek, mi pedig Mamáékkal a pizzát ettük meg. :)

18 órakor kijöttünk, hogy peluscsere után megyünk az utcára babakocsizni/sétálni.
Levike nagynehezen, de kibírta, hogy tisztába tegyem, Livike viszont még ki sem akart jönni Papa öléből! :) Ilyen sem volt még, hogy Mamával nem jött ki. :) Én mentem be érte, bár vittem teát, azzal tudtam csak én is kicsalogatni, de bejönni már nem tudtunk, hogy tisztába tegyem, úgyhogy a kisasszony ült még majdnem egy órát a pisis pelusában, ha már ennyire hisztis és makacs volt, hogy nem hagyta magát tisztába tenni...! :)

El is indultunk a szokásos körutunkra, a babakocsiból kiszáll és tolja fázis viszont már egy egész kisutcára kiterjedt visszafelé! :)
Levike Mamával ment, Livike velem, volt, hogy tolta a kocsit, volt, hogy fogta a kezem és én toltam a kocsit, volt, hogy elszaladt - visszafelé! - alig értem utol! :)
Az utolsó métereken elég vicces látványt nyújthattunk, ugyanis Levi Mamánál, Livi nálam kézben, az üres kocsit meg toltuk hazafelé :D

19 órakor jöttünk be, tea ivás, (Livike pelus csere), játék... :)
Fürdésre most Papa maradt itt, mert Mamának csinálnia kellett a céges dolgokat odabent, jól eljátszogattunk fürdésig.
Épp mondtam Papának amikor Livike nyomkodta a tévén a gombokat, hogy milyen jó lenne, ha ezen is lenne valami gyerekzár-féle dolog, amikor meglátta Papa, hogy VAN! Livike pont ott járt a menüben, mert már megint majdnem ott járt, hogy elhangolja a tévét teljesen. :D
És tényleg, van egy Gyermekzár menü rajta, amit gyorsan be is kapcsoltam, és hajrá, lehet nyomkodni! :)
Ha megnyerte, hadd vigye! :) Mármint ha már így rájött a Lány... :)
Nyomkodta, semmi. :) Levi is odament szakérteni, utána széttárt karokkal jött oda hozzám, hogy most akkor mivan, ezt szokta csinálni a távirányítóval is, amikor nincs benne elem, hogy hiába nyomogatja nem csinál semmit :)
Úgyhogy a tévé elnyomkodás elleni védelem ezáltal megvan. Most már csak a hifire kellene ilyen, de ott tudtommal nincsen. (a tévén sem tudtam, de a hifin még ilyen menüféle dolog sincs, és egyébként sincs meg a távirányítója, ha leblokkolnánk a gombokat, akkor mi sem tudnánk kezelni:) )

20 órakor kezdtük a fürdést. Levike nagyon szépen és csendesen eltűrte a kiságyában, hogy pakolok, vizet hozok, stb, Livit fürdetem. Persze közben falvédőt és kiságyszélét evett...:( )
Livikét Papa törölte meg és Ő is öltöztette fel. :))
Ugyanis ha Mama vagy Papa itt van, akkor ez a rész Nekik Jár! :)Nekem nem engedik a gyerekek.. Mamánál még a fürdetést sem, max Levike eltűri, hogy megfürdessem, de törölni már Mamának kell. :) Ha Apával csináljuk, akkor semmi gond, meg ha egyedül csinálom akkor sem, bár az szép lenne, ha akkor sem engednék nekem hogy csináljam. :)))
Levikét már én tettem rendbe teljesen, megkapták a kaját és viszonylag hamar el is aludtak. :)

Itt tartunk most, mindjárt éjfél úgyhogy megyek is és próbálok aludni, a reggeli ébredés soha nem biztos, hogy "jó" időben történik, nem esne jól korán kelni, ha azért nem alszom ki magam mert későn fekszem. :(

Ennyi mára. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)