2010. július 2., péntek

Eddig elég jól telt a nap. :)

Összességében.
Részleteiben kb. a következőképp alakult a mai napunk:
Éjjel minden rendben volt, aludtak/aludtunk.
Reggel Apa telefonjára én is éppcsak felébredtem, gyanús, hogy talán Ő is visszaaludt, azért remélem nem késett el, majd megtudom, ha haza ér. :)
(Mindig én szoktam szólni, hogy el ne aludjon, együtt kelünk fel, stb. Most nem volt kedvem nagyon még felébredni sem.:( )

Mamáék 7:30 körül indultak Somogybabodra, délelőtt amikor beszéltünk, mondta, hogy bekopogott, de biztos aludtam még. Livike viszont vissza kop-koppolt és mondta is, hogy kop-kop. :))
Én valószínűleg erre ébredtem, magyarul arra, hogy már nincs csend...
7:40-kor keltem, akkor már mindketten fent voltak. :)

Megvoltak a reggeli szokásos dolgok, mivel ma is kánikula van, sokat még öltözködni sem kellett. :)

A tízórai gyümölcsöt 10:40-kor kezdtem adni. Direkt nem csináltam túl sokat, hogy ne maradjon meg, de kivételesen mindketten jól ették. Még Livike is, így nem kellett most darabos gyümölcs, csak a piskótatallér pluszban mindkettőjüknek. :)

Az utcai (és az udvari is:( ) séta sajnos ma elmaradt - eddig - mert egyedül nem tudom Őket kivinni....
Levike nehezményezte is a dolgot, amikor hoztam be, hogy teszem le Őket aludni, látszott, hogy mást várt... a sétát, a levegőzést. A hinta körül rengeteg a szúnyog, ez az átka az árnyékos helynek, így oda se vittem Őket. A napon is ott vannak ezek a dögök, de talán kevesebb.

11:15-kor tettem le Őket aludni, Livike aludt is pontosan délig.
Tisztába tettem, bár nem volt szinte semmi a pelusban morzsán kívül, talán az zavarta... (evésnél gondolom bepotyogott a bodyjába onnan meg a pelusba ahogy fészkelődött...)
Közben odatettem egy jó adag öregtarhonyát, már kész is van. Megpróbálom ma ezt adni ebédre a gyerekeknek is. Összetöröm a krumplit villával, Livike szerintem enni fogja, Ő szereti a tésztaféléket. Levinél már vannak kétségeim, ha nem eszi majd nézek valami üvegeset. Külön nem csináltam most répás vagy alma főzeléket, egyszerűen nem fért volna bele az időbe. :( Biztos, hogy én vagyok a hibás, nem jól osztom be az időt, sokáig tart minden, főleg ami főzés.... :(

Ahogy hallom, Levike is felébredt. :)
Ki is szedem a Nekik szánt kaját hadd hűljön, biztos lesz 14 óra mire nekifogok etetni. nem kapkodom el. :)))
Addig viszont viszek teát, mert ebben a kutya melegben kell a folyadék. Én is már annyi vizet meg kólát megittam ma, mint a kiskacsa. :)))

Miután Apa hazajön és majd ha hűvösebb lesz (csak akkor meg mégtöbb a szúnyog:( ) kimegyünk majd babakocsival az utcára, mert csak kellene levegőn lenniük az evéssel töltött időkön kívül is.

Kellene ma menni a Sparba, a kisboltba, meg a postára is. Apának jött valami hivatalos levél, hallottam is délelőtt, amikor a postás dörömbölt a kapun, de nem tudtam kimenni, mert épp Livikét tettem tisztába. :( A csengő ugyebár nem hallatszik ide. Régebben már megadtam a telefonszámomat is neki, hogy csörgessen meg, ha be szeretne jönni.... Mamát viszont hívta volna akkor, pedig elvileg tudta, hogy ma Ők nem lesznek itthon. Mama két órával később látta meg a telefonján a hívást. :)) Na mindegy, ez van. Majd bemegyek a postára, remélem nekem is ideadják a levelet. Vagy majd arra sétálunk a gyerekekkel és Apával, így saját maga át tudja venni a levelet. :)

Közben Livike olyan jóízűen kacagott, hogy meg kellett néznem mit csinál:) Mire odaértem a kamerával természetesen abbahagyta. Járkáltunk kicsit, már az egész karámon belüli placcot szépen végigsétálja/szaladja. :)
Csináltam felvételeket, talán lesz benne olyan rész, amit fel is tudok majd tenni... de arra most nincs idő, hogy letöltsem, megvágjam, feltegyem.
De ami késik, nem múlik.
Előbb enniük kell, minden más csak ezután jön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)