2010. július 20., kedd

Nyűgös délután....

Most még tuti nem alszanak, úgyhogy nem is mondok semmit... :)
Délután ahogy itt befejeztem az írást, rá 5 percre Livike fel is ébredt, ez volt 16:40-kor. Kb 1 órát aludt, ami a délelőtti kevéssel együtt nem túl sok mára. Ő álmos is volt már estére, ettől függetlenül még fent van.
Livit bevittem az irodába, előtte az utcán is voltunk, néztük Papát, ahogy locsol, persze volt visítás, amikor elindultam befelé, hogy mi is ne legyünk lelocsolva...
Ezután az irodában voltunk, pakolt a Lány, nem is keveset... Levike 17:35-kor ébredt, úgyhogy Ő két órát aludt. Bár ahogy ébredt... mintha 5 perc se lett volna, sírt, keservesen, fájdalmasan, könnyekkel, nem hisztiből. Nem tudtam mi a baj. Tényleg sajnáltam, hogy nem jövök rá, és nem tudok segíteni. :( Amíg az uzsonnát készítettem elő, addig mondjuk belehúzott a hisztibe is, és nem is evett sokat, mondjuk Livike sem. De akkor legalább vigyorgott.
Kaja után a joghurt felét még kint, a másik felét már a szobában ették meg odaszaladgálva. Mindkettejük hangulata erősen ingadozó volt, egyik percben sírtak, a másikban rötyögtek, sőt ez akár 5 mp-en belül is képes volt váltakozni.
Ha kiléptem, már visítottak. Ha Papa bejött hogy mi ez a ricsaj, akkor addig csend volt, de ahogy kiment már kezdték is újra. Játszottunk, de valahogy semmi nem kötötte le Őket igazán. Pedig én tényleg mindent bevetettem, amit tudtam. :( Még egy kicsit az ágyon rohangálni is hagytam Levit, hogy legalább addig örüljön, ne sírjon. Persze ott voltam, vigyáztam Rá, és mondtam, hogy nem szabad, de nem szedtem le azonnal, mint máskor.
Telt az idő, eljött a 19:30 is, de akkor meg épp elég jól elvoltak, kivételesen ülve, a földön játszottak/játszottunk, nem sírtak. :)

A fürdetést 19:50-kor kezdtük, jól ment, 20:10-re készen is voltunk.
Aludni mondjuk nem akartak, de jó kedvük volt.

Mostanra Livike alszik, Levikét az előbb fektettem vissza és kerestem meg a kajáját, most csendben van, de ez a jelenlegi állapot, még biztos fog változni.
Korán van.

Holnap már jönnek haza Apáék, Papa megy értük, gondolom olyan 11 óra - dél körül itthon is lesznek.
Addig sok mindent meg akarok majd csinálni, amiből szerintem nem sok minden fog megvalósulni.
(takarítás az irodában is, hajmosás, rántott hús készítés, amit Papa annyira előkészített nekem, hogy kiklopfolta és besózta, nekem csak panírozni kell, sütni meg ráér ha itt lesznek, akkor is. Na meg valami köret is kell, de épp ha mondjuk krumplipürét akarunk, akkor lesznek rá elegen a gyerekek, hogy megpucolják:D Ja és persze mindeközben a gyerekeket is - a kicsiket - rendezzem, amivel amúgyis el szokott menni a délelőttöm... ) Valahogy majd csak lesz...
Utána pakolhatok egy csomót, a cuccokat, szennyest, egyebeket amiket hazahoznak. Tele lesz a lakás cuccal, jujj. :(
Ráadásul most mondta Apa este, hogy megrántotta vagy bicsaklította, vagy mittudomén mit csinált a bokájával, ami most be van dagadva, alig tud járni, borogatja, kenegeti kenőccsel stb. Hát... a kicsik után biztos nem fog szaladgálni....

Azt hiszem mára ennyi, holnap biztos csak este jövök, majd meglátom, hogy sikerül-e előbb is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)