2010. július 3., szombat

A szombati nap vége. (Vége?)

Mivel még korán van, nem állíthatom biztosra, hogy mára ennyi, de a lényeg az, hogy már mindketten ágyban vannak, és CSENDBEN esznek. :)
(Ez 21 órakor, amikor elkezdtem írni még így volt. Most 22 óra van, nagy vidáman csapkodják a falat a légycsapóval, eszükben sincs aludni, pedig kajájuk még van. Nyekergés is készülőben, úgyhogy nem lesz egyszerű menet...)

Az uzsonna - hogyismondjam - nem volt valami bőséges. Én kínáltam többfélét, de igazán csak a joghurtot ették, de azt nagyon! Na meg még mielőtt bementünk és épp piskótatallért majszolgattak, megmelegítettem magamnak a maradék tarhonyát. Nem sokat ettem belőle. :) Nagyon ízlett Nekik, azt hiszem gyakran fogok ilyet csinálni. :)

Miután ettek bementünk játszani, teát inni, tölteni az időt. Elég jól elvoltunk, szerencsére bírtam Velük. :)
20:10-kor betettem mindkettőt a kiságyba és kezdtem pakolni, kaját csinálni, fürdős cuccot bevinni, stb.
20:20-kor kezdtem a fürdetést, minden rendben ment. Persze lelegeltek egy csomó falvédőt, főleg Levike, mert Ő tovább volt az ágyban. :(
20:45-re kész voltam, de még hátra volt az ágyazás, a kipakolás, mindennel 20:55-re végeztem. Ennyi időbe telik egyedül csinálni az egész fürdési ceremóniát. :)

21 órakor még nyugi volt, amikor elkezdtem ezt a bejegyzést írni, közben haza jött Apa is, eltelt az idő, a gyerekek is felélénkültek....
Nem tudom mikor lesz alvás, remélem minél előbb!

Mára ennyit tudtam blogolás terén összehozni.
Jövök holnap is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)