2010. július 7., szerda

Szerdai összefoglaló

Nézzük, mi is volt ma. (próbálom röviden) :)
Reggel megint sorban ébredtünk, Apa már 7 óra után kijött, én 7:55-kor, a gyerekek viszont csak 8:45-kor ébredtek! :) Esős, borongós idő volt ma szinte egész nap, már reggel is... biztos azért aludtak ilyen jól. :)
9 óra sem volt még, mikor már készen voltak a gyerkőcök, ették a reggeli kajájukat.

10 óra előtt már a placcon játszottak, közben én a tízórait készítettem...
10:50-kor kezdtünk etetni. Megint jól be kellett öltöztetni Őket, mert kint olyan hideg volt! De ettől függetlenül a teraszon ettek ma végig. :)

Kaja után kicsi séta, de csak a teraszon mert szemelt az eső... 11:25-kor jöttünk be, kaptak egy kis tápszert és irány az ágy!
Livike 12:50-kor ébredt, kivettem játszottunk, de mégis felébredt Levike is 13 óra körül. Együtt játszottunk, bár nekem ez kb abból állt, hogy feküdtem az ágyon, hogy ne másszanak fel rá. :( Meguntam leszedegetni felváltva a gyerekeket.... bár így sem voltam nagy akadály:D Rajtam keresztül is felmásztak. (volna, ha nem teszek ellene) :)

14 óra után kezdtünk etetni, szintén kint. Mama főzött tarhonyalevest, abból szedtem ki sűrejét és azt ették a gyerekek! :) Ha az öregtarhonya bejött, akkor ez is. :)
Megették még utána a tegnapi almafőzelék maradékát is, egy túrórudit és piskótatallért. :) Jól ebédeltek! :)
Miután befejezték az evést, sétáltunk az udvaron és az utcán is, majd bejöttünk és még itt a konyhában is el lettek engedve, pakoltak is mindent amit értek! :) Levinek az első általában a laptop és az egér, de ha előbb látja meg a papucsomat vagy a cipőmet, akkor az! Meg a fürdőszoba ajtó is sláger, hogy a kukáról nem is beszéljek! :) Miután eljárkálgattak egy ideig, bementünk teát inni és játszani. Mama is itt volt, de hamarosan Apa is haza ért, kb 15 óra volt ekkor.

15:40-kor kaptak egy kis tápszert és irány az ágy, nagyon álmosak voltak már, de csak egy óra múlva aludtak el kb!
16:40-kor elindultam a postára, a Sparba és a kisboltba, majdnem 18 órára értem haza, mindenütt nagyon sokan voltak. :( A gyerekek fél órája lehettek fent, játszottak és játszottunk együtt is, Apa csinált bundáskenyeret, az volt az uzsonna, meg egy fél doboz joghurt. Többet nem akartak enni belőle.
Miután bejöttünk ittak teát, kezdetét vehette az esti játék... :)
Még mindig a mindent szétdobálni, kihajigálni a sláger Levinél....

19:50-kor kezdtünk Apával fürdetni, rendben ment minden, Levike nyekergett a végén, de csak az volt a baj, hogy meglátta a kajáját.... ilyenkor nagyon be tud indulni!

21 órakor még nem aludtak, 21:45kor is volt még egy kis nyüszi, megmelegítettem a kajájukat és azzal úgy tűnik el is aludtak!

Fogak terén Livike beindult: Felül kint van a két kettes fogacska! Biztos nem mára jelentek meg, de én ma vettem igazán észre! :) Így felül 6, alul 5, ez így 11 fogat jelent a kicsiLánynál. :)
Levikénél még nem tudom melyik jön, de néha rendesen folyik a nyál a szájából! Eddig nem igazán nyáladzottak ennyire, pedig sok helyen olvasom, hogy napi több garnitúra ruha kell mert elázik... Levinek csak diszkréten nyálas a fél arca, az egész keze/ökle, meg amit megfog és a szájába dug... :)

Azt hiszem mára ennyi, jövök, ahogy tudok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)