2010. június 30., szerda

Alvás, nem evés, séta, játék, fürdés, nemalvás... - a folytatás. :)

Jelenleg legalábbis itt tartunk, hogy még nem alszanak (21:28 van), a filmet konkrétan Livike végigvisítozta, az előbb csináltam még Neki 90 ml tápszert, most azzal elvan egyelőre, remélem el is alszik vele.

Levike mégis elaludt délután, ahogy itt befejeztem az írást utána nem sokkal elcsendesedett majd csak 17:50-kor ébredt fel Livivel együtt. Pedig még álmos volt a Legény, mert ahogy kivettem az ágyából még a vállamra hajtotta a fejét és ott pihengetett vagy 2 percig, utána letettem mert nehéz. :))
Hiányoznak az odabújós idők. :( Persze az jó, hogy a saját ágyukban alszanak el, de már úgy pl nem fekszik a mellkasomra Levike sem, mint régen. Még akkor sem, ha nagyritkán altatni kell. Livike meg úgy igazán sosem bújt... ha néha-néha megesik vele, hogy odasimul hozzánk, szinte furcsa. :))) Elraktározandó pillanatok, érzések ezek...
Néha egymáshoz is közelednek, mármint egyikőjük odabújik/bújna, de akkor a másik tuti ellöki. Ma is volt egy ilyen eset, Livike állt az ágy előtt, Levike meg hátulról átölelte és hozzábújt, nevetett. Erre Livike ellökte. :( De fordítottan is volt már ilyen helyzet.
Több helyen olvastam már arról a bizonyos ikres játékról, amikor egy függöny, vagy hálós valami két oldalán vannak a gyerekek, és egymáshoz bújnak, puszilkóznak, stb... Erre kíváncsi vagyok én is, hogy mit csinálnának. :)) Itt nincs most semmi olyan alkalmas dolog, max Mamáéknál a szúnyogháló ajtó, de ott az udvar felőli részen lejtős a beton (hogy lefolyjon a víz...) azon nehéz megállni, de majd alkalomadtán kipróbáljuk. :)) Lehet, hogy kétpetéjű ikreknél nem is érvényes ez a dolog? Elvileg Ők is egy helyen voltak még "odabent" érezhették egymást, ugyanúgy, mint az egypetéjű ikrek. Na jó, nem szaporítom a szót, ha lesz valami fejlemény ez ügyben majd úgyis megírom. :)

Ott tartottam, hogy felébredtek, majd elkezdtünk uzsonnáztatni, sajnos még a teraszon, mert azt hittem, hogy nincs sok szúnyog. Tévedtem. Nem igazán ettek, nem voltak éhesek valószínűleg, vagy nem tudom mi lehetett, de lökdösték a kaját, úgyhogy nem is húztuk az időt sokáig, így is egyfolytában legyezni kellett mindkettőjüket a szúnyogok miatt.

Miután ettek, ez kb 18:25-kor volt, kihoztam a babakocsit és kimentünk az utcára kicsit sétálni. Na igen, Mamának és nekem séta, a gyerekeknek nézelődés. :)
A végén mondjuk sétáltak is, mielőtt bejöttünk itt előttünk az utcán sétálgattak egy kicsit, tologatták a babakocsit, na meg Livike pl mászni akart a kapubejáróban, csupasz térddel az aszfalton! Csupa fekete lett a térde. :) Gondolom nem volt kellemes a kemény talaj, mert hamarosan felkéredzkedett. :)
Be is jöttünk, ekkor 18:55 volt, közben Apa is haza ért, úgyhogy fürdésig már közösen játszottunk, ami elég nyögvenyelősen ment, mert csak nyekeregtek, semmi nem tetszett, ugyanaz a játék kellett mindkettőnek, visítottak, ha elvette a másik. :(

19:30-kor el is kezdtük a fürdést, 20 órára készen is voltak, egyelőre még csend volt, mert még nem kezdődött a film. :))
Nem tudom eldönteni, hogy szeretik-e vagy sem, a zenéjét tuti, mert ma is táncoltak rá. :))

Úgy tűnik, hogy mostanra Livike is alszik, legalábbis csend van, de ez nem jelent semmit.
Volt egy jó nagy vihar is, szakadó esővel, villámlással, dörgéssel, ahogy az lenni szokott... Majdnem két órán át tartott most este.

Ennyi lenne mára...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)