2010. június 1., kedd

Júniusi ősz... :)

Ha nem nézek rá ma reggel a naptárra, talán eszembe sem jut, hogy már június van. Igaz, még csak a legeleje, de ezt az időjárás is igazán észrevehetné már!
Kb 11 óráig hol esett, hol nem, de inkább esett. Most persze süt a nap, amikor a gyerekek alszanak, de azért hideg van. Jöjjön már a jó idő! Nem kell negyven fok, csak egy olyan kellemes, meleg, sokatkintlevős nyári időjárás. :)

Az éjszaka gond és ébredés nélkül telt, Livike ébredt ma elsőnek 7:35-kor, még 10 percet kaptam Tőle, utána muszáj volt kelnem. :))
Levike még aludt... úgy tűnik, hogy a kicsikori önmagukhoz képest megfordult az alvásigényük. Akkor Livike aludt többet és hosszabb ideig. Most Levike. :)
Livit rendbe is tettem, 8 órakor már a kajáját ette az ágyában, Levi csak 8:35-kor ébredt! :)) Ő is ehetett hamarosan. :)

Takarítás, gyümölcs készítés, telt az idő szépen, gyorsan.
10:45-kor kapták meg a gyümölcsöt, akkor épp nem esett az eső, ehettek kint. Hárman etettük a gyerekeket. :))) Kezdtem én, Levike evett is elég jól, utána jött Papa, ahogy meglátták persze nem ettek, csak Tőle. :)))) Na meg nálam már dobálták a kulcstartót meg mindent, alig hogy visszaadtam. :(
Hamarosan Mama is kijött, akkor Ő vette át a stafétát (a kiskanalat és a tálkát). :)
Ettek pogácsát is a gyümölcs mellé/után/közben.
Kaja után kimentünk az utcára sétálni. Nagy autómániás mind a két gyerkőc:) Ha látnak egy elsuhanó autót rögtön brrrr meg ilyenek, nézik, kitekerednek, csak hogy minél tovább lássák. :)) A parkoló autókat is feltétlen meg kell nézni, megtapogatni, megsimogatni sem árt. :))
11:45-kor jöttünk be, vészesen közeledett a viharfelhő, meg már hideg is volt nagyon.... meg el is fáradtunk. Így, mindannyian. A gyerekek a sok járkálásban, Mama és én pedig a kézen fogásban, utánuk menésben, esetenként cipelésben. :)
Gyorsan csináltam egy kis tápszert és letettük a gyerkőcöket aludni.
Levi úgy kétségbe esett, hogy Mama letette, hogy hosszú másodpercekig nem vett levegőt, csak rótta a köröket az ágyában, hangtalanul ordítva.. mármint ez a levegővétel nélküli sírás.. Persze utána vett, de nagyon zokon esett Neki, hogy most az ágyban kell lenni, enni és aludni kell. :(( Mama ki is jött, mert azt vettük észre, hogy ha itt van, akkor csinálják főként ezt... Mert azt várják, hogy akkor majd mindig kiveszi Őket az ágyból. De ha ki is veszi, mert volt már ilyen, akkor se jobb! Inkább maradjanak szépen az ágyban, ha evés/alvás idő van, tanulják már meg, hogy mi a rend...Majd ha felkelnek játszunk. Mama ahogy kijött, 1 percen belül le is nyugodtak. :) Kijöttem én is, azóta alszanak... Szerintem Livike hamarosan ébredni fog... elvileg "idő van". :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)