2010. június 13., vasárnap

... és a folytatás

Most, ahogy ezt írni kezdem (21:07) még nem alszanak.
Kicsit más volt most a fürdés és az utána következő időszak, ugyanis a UPC úgy gondolta kicsit szünetelteti a szolgáltatásait... Magyarul se tévé, se rádió (se internet, bár az akkor még nem kellett...) Nálunk viszont este mindig szól a rádió, arra szoktunk táncikálni, meg úgy általában zörög valami, teljes csendben soha nincsenek a gyerekek. Természetesen ezt most nem úgy értettem, hogy direkt nem volt semmi, valami üzemzavar lehetett. 21 óra előtt pár perccel már vissza is jött minden. :)
De addig! Már a fürdés előtt is nyűglődés volt, bár annak szerintem nem volt köze a technikához... utána viszont le se nagyon akartak feküdni, folyton felálltak az ágyban, nézték a tévét, hogy miért nem szól... Végül azt csináltam, hogy bekapcsoltam a rádiót, persze nem szólt, de legalább világított, majd behoztam a régi rádiósmagnót, ami nem kábelről, hanem antennáról megy. :) Nade hiába az igyekezet, ezeket a gyerekeket nem lehet átverni! :) Persze a nyekergés oka többek között a nagy meleg is volt.... Hiába van nyitva az ablak, semmi légmozgás nincs. Fürdés után bodyba és az új hálócuccba (tipegőbe) öltöztettük a gyerekeket, de most már csak a rövid ujjú body van rajtuk.... Max éjjel ha fáznának majd betakarom Őket, vagy ha nagyn felébrednek rá, akkor feladom rájuk a tipegőt. De szerintem nem lesz hideg éjszaka sem.

A délután egyébként gyorsan eltelt. Mármint mióta írtam, arra gondoltam.
17:15-kor ébredtek fel a gyerekek, szinte egyszerre, jó kedvűen. :)
Játszogattunk, majd 17:35-kor megkapták az uzsonnát, kivételesen nem volt sok szúnyog kint, úgyhogy ott ettek.
18 órakor irány a babakocsi és az utca, ha egyszer a meleg miatt korábban nem lehet kimenni, ilyenkor kell.
18:45-kor jöttünk be, utána játék, sok hiszti és nyekergés... Nagyon nehéz volt most velük, biztos a meleg miatt (is) mert egy szál pelenkában is szakadt a víz róluk (is).

Nem nagyon tudok most már mást írni, holnap jövök!

Holnap 9:30-ra menni kell a szemészetre, ezt az időpontot kaptuk még áprilisban, amikor jött az SMS, hogy az aznapi rendelés elmarad és kérjek új időpontot....
Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz, és hogy nem a hisztis formájukat fogják hozni a gyerekek, mert akkor nagyon nehéz lesz.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)