2010. június 9., szerda

... és a folytatás

Livike 13:40-kor, Levike 14:15-kor ébredt. Jó nagyot aludtak! :)
Az ebédet 14:45-kor kapták meg. Nem tudom mivel telt el így az idő, kicsit mondjuk még játszottunk is, majd tisztába tettem Őket, összeraktam az ebédjüket és mehettünk is ki az árnyékba enni, ahol még mindig meleg volt, de levegőn lenni kell, mert különben nyűglődés van este.
A mai ebédnél igyekeztem biztosra menni, valamelyik nap nagyon ízlett a régen is szeretett üveges sütőtökpüré csirkehússal, azt kapták a tegnapról maradt sárgarépás-krumplis húsos hazai főzelékkel vegyítve.
Elég jól ették! Livike kevés könyörgés után hozzáfogott, tátotta a száját, ette szépen. Addig, amíg Levi nem vonta el a figyelmét azzal, hogy folyton odanyúlkált Livi székéhez, de addigra már nagyjából megette Livike a részét. Levikének is kellett pár csel, mint pl toll, kulcstartó, meg ami még a kezembe akadt.... de megette Ő is, úgyhogy elfogyott a főzelék. Piskótatallér, kölesgolyó is volt utána, majd hintáztak, sétáltunk is (csak az udvaron) és 16 órakor hoztam be Őket, hogy igyanak gyümölcslevet, meg csak jobb idő volt a szobában, mint kint....

Jót játszottunk, Livike nagyon járkálni akart, egyre biztosabban megáll és elindul, de ha elbohóckodja akkor csak tekereg és elesik. Nem erőltetjük, jelzi, ha menni akar... :)
Azt gondoltam nem is teszem le Őket aludni, ha 17:30-ig már kibírták akkor már legyen így estig. De mégis kaptak egy kis tápszert és letettem Őket, ugyanis a postára meg a kisboltba mindenképp el kellett mennem, Apa még nem volt itthon, 18 óráig dolgozott, Mama sem ért még haza, Papára meg a bébiőrre bíztam Őket. :) Mondtam, hogy nem kell lejönnie, csak ha sírnak, hátha alszanak egy kicsit. Persze itthagyhattam volna úgy is Őket, hogy nem teszem le, de már Levike nagyon nyűglődött és álmos is volt, nem akartam, hogy egyedül kelljen Papának kínlódnia Velük. Bár biztos megbirkózott volna a helyzettel, mégis így volt kényelmesebb mindenkinek. :)

18 órára értem haza, Mama is épp akkor érkezett, Apa pedig kb negyed óra múlva jött.
Az utcára már nem mentünk ki, mert ideje volt már enniük, na és persze a szúnyogok miatt nem is tudtunk volna, pedig a levegő már elég jó volt akkor. Nem volt olyan forróság, mint egész nap eddig.

Kaja után játék, hancúrozás, járkálás, jól ki is melegedtek. Az utolsó 10 percet már csak egy szál pelusban töltötték, de még úgy is melegük volt. :))
A fürdést 20:30-kor kezdtük, mert délután elfelejtettem vizet forralni a tápszerhez, nem tudtam megcsinálni a kajájukat, a víznek hűlnie kellett, stb... Eltelt az idő. :(

Fürdés után irány az ágy, Levike el is aludt szinte rögtön, Livike viszont az előbb sírt, mert egyrészt nagyon melege volt, másrészt elfogyott a kajája...
Nyitva van az ablak, de semmi légmozgás nincs és meleg van. Nagyon. :(

Ennyi lenne hirtelen, összességében jól telt a napunk, nem volt semmi extra hiszti vgy ilyesmi. Eddig. Remélem ezután sem lesz és nyugodtan (alvással) telik az éjszaka, hogy holnap kezdődjön minden elölről! ... :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)