2010. június 20., vasárnap

Livike lépeget - videók

Sikerült végre rögzíteni Livike próbálkozásait az önálló járással. :)
Az első kettő felvétel tegnapelőtt este, a harmadik pedig ma délután készült.
Sok kommentár nem kell hozzájuk, igyekszik, gyakorol, sőt Neki még nehezebb dolga van, mint Levikének volt ebben az időben, mivel most Levike általában eléáll, nekimegy, valamilyen módon akadályozza Livikét... A videózást mindenesetre eléggé megnehezíti a Fiú.... :))
Persze mobiltelefon, légycsapó és hasonló dolgok kéznél és kézben vannak motiválás céljából. :) Meg elterelésnek is. (Levike)

Az első felvétel akkor este kb a huszadik lett, mert vagy nem sikerült szépen elindulnia Livikének, vagy Levike gyalogolt bele, szóval elég nehéz volt felvenni, de végül mégis sikerült. :)


A másodiknál Livike bemutat egy lightos hisztikezdeményt is, mert Levi elvette tőle a telefont... Természetesen mikor végre elindul Mama felé a Lány, Levi belegyalogol a képbe, de azért látszik a lényeg. :)))


Az utolsó felvételen Mama és Papa közreműködésével gyakorol a Kisasszony. :))


Egyelőre itt tartunk. Levike is valahogy így kezdte. Pontosan két hónap telt el a két "első lépések" felvétele között. Totál véletlenül sikerült így rögzíteni. :) Mindketten már pár napja próbálkoztak, Levinél sem a legelsőt vettem fel, mint ahogy Livinél sem. De azért az átlag két hónap érvényes. Ha eszerint számolunk, augusztusra Livike is úgy fog járni-kelni mint Levike most? :) Meglátjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)