2010. június 30., szerda

Szerda délután

Egész nap azzal voltam, hogy ma csütörtök van. Így a bejegyzéscímbe is azt írtam. Mikor kiposztoltam, akkor esett le, hogy ja, még csak szerda van. :)))

Az ebéd előtti alvás felemásra sikeredett: Livike 11:30-tól 12:20-ig aludt, majd felébredt és nem halkan(!) jól elvolt. Én azt gondoltam Levike is régen fent van, közben dehogy! Édesen aludt, 14 órakor ébredt fel, akkor is azért, mert már korábban bementem Livihez, kb fél órát bírtuk így együtt. Nem volt nagyobb az alapzaj, én nem hangoskodom. :)) Lehet, hogy addigra aludta ki magát Levike, pedig nem kapott most Fenistil cseppet sem.

Az ebédre 15 óra előtt nem sokkal került sor. Azt gondoltam ma ilyen keveset evős nap lesz, ezért is nem csináltam plusz kaját, meg hogy ne melegítsek a tűzhellyel... Megkapták a tegnapi kb másfél decinyi főzeléket, valamint egy üvegeset is, ami 190 gramm, Alma őszibarack pulykahússal nevű a Kecskeméti gyártól. :) Régen ezt szerették, most is! :) Mindketten csak úgy tátogtak, mint a madárfiókák, mind a két féle kajánál. :) Talán éhesek lettek már addigra. :) Levike a tápszert sem ette meg amivel letettem aludni, talán azért is evett jól.

Miután megették még a szokásos piskótatallért is valamint egy doboz joghurtot, ami most még nagyobb kiszerelésben van, mint szokott (+15%) bejöttünk teát inni, sétáláshoz még nagyon meleg volt. (és még most is...)
16 óráig jól elvoltunk, Mama is itt volt persze, majd hamarosan kaptak megint egy kis tápszert, hogy hátha alszanak egyet még délután.
Közben elszaladtam a kisboltba, Levike vagy egyáltalán nem aludt el, vagy nagyon keveset alhatott, mert már fent van.... Bár nem csodálkozom rajta, hisz' Ő sokat aludt ebéd előtt. Livike kevesebbet, ebből kifolyólag most alszik. :)

Egyelőre ennyi, majd jövök még este, gondolom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)