2010. június 8., kedd

Még a hétfőhöz...

Ilyen nem nagyon volt mostanában, hogy este nem tudom megírni a napi zárást... Most így volt, de nem azért, hogy a gyerekek nem hagytak volna, vagy bármi baj történt volna. Sőt, a gép előtt voltam, egészen éjfél-negyed 1-ig, csak épp blogot írni már ezután nem nagyon volt kedvem, álmos voltam.
Hogy miért ültem itt? Apa ahogy hazajött, mondta, hogy nézzünk már a neten nyaralási célzattal szálláshelyeket, ugyanis Ő azt szeretné, hogy 10 nap-két hét időre menjünk már el valahová nyaralni, de olyan helyre, ahol horgászni is lehet, fürödni is, na meg a gyerekeknek is biztonságos legyen. A horgászat úgy jó, ha a kert végében van a víz, mint két éve Szarvason ahol voltunk. Az egy nagyon jó ház volt, fel is hívtuk a nénit, de csak július 11-től lenne szabad a ház, Apa meg június 26-tól kapja ki a szabadságát... Nem úgy van ám, hogy majd akkor veszi ki, amikor Ő szeretné. Vagyis nem mindet, ezt most így adják ki. Utána majd később a többit. Még így is van a tavalyi évről is pár napja. :)
Úgyhogy ezzel telt el az idő elég szépen, természetesen nem találtunk semmit, ami megfizethető lenne. Vagy az van, hogy 10-13-15 ezer és a csillagos ég/ház, vagy 5000 Ft/fő árakban lennének lehetőségek. Ez nagyon sok. :( Ráadásul látatlanban, anélkül hogy ismernénk a házat nehéz bármit is lefoglalni. A két évvel ezelőttit legalább már ismerjük, elég biztonságos is, van elkerített terasz rész, szóval jó. "Csak" a szúnyogok! Az sok van. :( De nem is kell ahhoz elmenni sehova, itt is van bőven. :( Levike meg ugye amilyen érzékeny.... És egyébként is, én félek elmenni bárhová is a gyerekekkel. Szerintem az nem pihenés, nekem legalábbis nem. Ugyanúgy Velük kell egész nap foglalkozni, ugyanúgy 24 órában felügyelni kell Őket, és akkor még nem tudjuk, hogy egyáltalán hogy viselnék az idegen helyet, hogy aludnának, stb. Szóval én azon vagyok, hogy mi maradunk. Ő pedig menjen, úgyis most az a nagy terv, hogy vinné az első két gyerekét, mert azok is vannak. Egy 17 éves lány és egy 12 éves fiú az első házasságából. Persze jár nekik is a nyaralás, az apjukkal lenni, hát menjenek. Minket egész évben lát, Őket pedig ritkán... :))
Hiába úgy lenne szép, hogy akkor menjünk mindannyian... Majd ha nagyobbak lesznek a "mieink" akkor megyünk, most én azt mondom, inkább ne. De hogy ebből végül mi lesz? Ez a jövő titka. :)

Tegnap délután végül 17:30-kor indultam el a gyerekekkel sétálni, majd kb 10 perc múlva Mama is utánunk jött, így összesen kb fél órát sétáltunk.
Levike a végén már gyalogolt, Ő már nagy fiú... :))

18 órakor kapták meg az uzsonnát: sonka, sajt, kenyér, amiből nem túl sokat ettek. Kaptak teát is, majd játék következett fürdésig. Mivel délután nem aludtak, így már nagyon álmosak és nyűgösek voltak este, főleg Levike. :(
19:30-kor fürdés, majd már 20 óra előtt ágyban evés, alvás. :)
Megnéztem a filmet, meg még utána valamit elkezdtem a Discoveryn is, nem jöttem ide. Utána meg már nem érkeztem írni. :))

Ennyi lenne a tegnapi nap befejezése, Livike ébredt fel 0:20-kor, 90 ml kajával szépen vissza is aludt. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)