2010. június 6., vasárnap

Vasárnap délelőtt :)

Éjjel minden rendben volt, aludtak. Reggel 7 órakor már fent volt Livike, de 7:20-ig valahogy kihúztuk, hogy ne kelljen még felkelni... akkor már muszáj volt.
Nem tudom mi volt a Lánnyal, de amíg a kaját csináltam végig sikítozott-visítozott, pedig be se volt tojva, a hálózsákba sem gabalyodott bele, szóval elég nyűgöskén indult a nap. :(
Miután rendbetettük Őket szépen megették a kajájukat, majd a placcot is megcsináltam hamarosan. Fél óra múlva Livikével volt egy harcom, ugyanis sikerült Neki nyakig összef..nia magát, de azt meg nem nagyon akarta tűrni, hogy tisztába tegyem, meg ráadásul a bodyja is olyan lett, öltöztetni is kellett. :( Valahogy csak kész lettünk, következett Levike. Az Úr bogyókat gyártott, azt se sokkal jobb letakarítani mint a Livike-félét... :)
Ezután már frissen-fitten kezdhettek hozzá a szoba átrendezéséhez. Éjjeliszekrény eltolása, karám széttolása, összes apró játék szétdobálása, majd azokban felbukás. Úgyhogy folyamatosan pakolnom kell a szőnyegről, ha nem akarom hogy összetörjék magukat. :(

A tízórait Apával adtuk oda 10:20-kor. Apa kezdte Őket etetni, de még talán hamarabb feladta, mint én szoktam, mondta, hogy nem eszik, megy és csinál bundáskenyeret, Livikénél az mindig nyerő szokott lenni. Na igen, de Levike nem igazán van oda érte. :( Bepróbálkoztam a gyümölccsel én is, Levike megette kb a felét, de Livikének egy kanállal sem sikerült a szájába juttatni. :(
Viszont a bundáskenyeret jól ette, Levike kevésbé, de ezt tudtam előre hogy így lesz.

Miután megtörölgettem Őket, kimentünk az utcára sétálni. Levike már úgy szalad, hogy rossz nézni, félek mikor bukik fel és töri össze magát. :(( De nem esett el szerencsére, na meg ott voltam folyton mögötte meg néha előtte is, bár attól azt hiszem ha pofára akar esni meg is teszi, nem vagyok olyan gyors, hogy elkapjam. :(
Viszont a kezét fogni egyre kevésbé tűri. :( Ha menni akar megy, szalad, főleg ha pl lát egy autót, amit feltétlen meg kell fogdosni! :))
Livike Apával ment kézenfogva, egyre szebben és biztosabban jár, de messze van még az önálló járás... vagy ki tudja. :)
Viszont hamarosan kilencfogú lesz a Lány, mert jön, sőt már ki is bújt a jobb alsó kettes. :) Az a négy őrlő fog meg akkora nagy, hogy szinte csupa fog az egész szája, amikor jól kitátja és belelátunk. :)))

Miután bejöttünk gyorsan megcsináltam a kis tápszert Nekik, addig Levike itt sertepertélt a konyhában, és persze az első útja hova vezetett? A kukához.... :)) A pelenkázón is folyton a kiskukát szereli, nem tudom miért jó ez Neki ennyire. :)
Miután kész lett a kaja szépen bementünk, igen, lábon és letettem Őket a kajával a helyükre, hadd aludjanak jó sokat ebéd előtt, amihez még hozzá se fogtam... :)
Ez 11:10-kor volt... Megyek, mert sose leszek kész...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)