2010. június 10., csütörtök

Ki korán kel....

... az kivasal a hőség előtt. :)
Nem feküdtem vissza miután Apa elment dolgozni, inkább hozzáfogtam vasalni, ne az amúgy is kb 30 °C-ból csináljunk 40-et nap közben. :)
Kb egy óra alatt kész is voltam vele, pakolásztam még és most ültem le... de azt hiszem kezdhetjük is a napot, mert Livike felébredt. Várok kicsit még, hátha vissza alszik, kb fél órája 5-10 percenként fel-fel sír, de abba is hagyja. Egyet még megvárok utána rendbe is teszem.
Mondjuk nem ártana, ha Levike is felébredne, ha egyszerre kelnének, mert a kaja is úgy jó, ha egy időben eszik mind a ketten.

Éjjel egyébként nem volt semmi extra, Livike már akkor is elég nyugtalanul aludt, néha nyöszörgött, biztos még mindig melege volt, pedig az ablak egész éjjel nyitva volt... Igaz, hogy éjfélkor a függönyt behúztam, hogy mégse olyan durván érje a Levegő Őket, főleg Livikét, meg a takaróját is ráterítettem az ágya végére, mert én a helyében biztos fáztam volna úgy. Mivel alacsonyan van az ágyuk, (alacsonyabban mint a miénk) ott "lent" nem volt annyira meleg. Apa 4 óra körül kinyitotta megint rendesen az ablakot, mert Neki nagyon melege volt, de 5 óra után én újra beljebb csuktam. :))
Most még kb 10 óráig elviselhető lesz az idő, utána viszont egész nap totál idesüt a nap, nade ez van. Nyár van. Már én is unom, hogy folyton ezen nyavalygok, hogy hol hideg van, hol meleg... :))

Megyek is megnézem Livikét mert már beszélget, ennyi volt az alvás úgy tűnik. Végülis ilyentájt szokott ébredni. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)