2010. június 30., szerda

Visszatért a nyár...

Újra egy szál bodyban vannak a gyerekek. Nagyon meleg van kint, akár pancsolni is lehetne, de a múltkori esős hideg időben el lett téve a medence, férfierő szükséges a felfújásához, na majd meglátjuk sor kerül-e ma rá. :)

Éjjel minden rendben volt, a szobaablak résnyire nyitva maradt, hogy legyen levegőnk, mert Apa szerint előző este azért aludtak el sokára és éjjel azért voltak fent többször, mert nem volt elég levegő a szobában. Hát nem tudom, mindenesetre, most egy nyekk nélkül aludtak reggelig a gyerekek, az biztos. :) De nem is volt hideg, még 4 óra után sem amikor felébredtem és megnéztem az órát... Úgyhogy kellemes hőmérsékletű éjszaka volt. :)

Reggel 7:40-kor ébredtünk, vagyis Livike volt az ébresztőnk, Levike majd csak akkor tápászkodott fel, amikor már épp Ő következett a tisztába tevésben, öltözésben. :) Még a pelenkázón nyújtózkodott ki, ébredezett. :)))

Már 8 órakor nagyon meleg volt kint, ez azóta csak fokozódott...
Apa 10-re ment dolgozni, a dereka még mindig nem igazán jó, de vitt gyógyszert, majd csak ellesz valahogy.

A tízórait 10:25-kor kezdtük adni, most Levike evett többet a gyümölcspépből, Livike inkább a darabos körtét ette, de abból is csak egy felet, plusz még piskótatallért is evett.
Miután kész lettünk, kimentünk az utcára sétálni, de ott ilyenkor, sőt szinte egész nap nagyon meleg van, úgyhogy pár kör séta, valamint a szomszéd autójának végigtaperolása után be is jöttünk. :) Az a piros autó nagyon csábító mindig... :D
Pár percig még hintáztak, majd letettük Őket aludni egy kis tápszerrel. Elhúztam a sötétítőt a szobában, bár úgy direktben már nem süt be a nap, mióta megvan a terasztető. Mégis talán hűvösebb lesz így. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)