2010. június 5., szombat

Továbbra is jól telik a nap :)

Az alvás igazán maratonira sikerült, 14:20-kor ébredtek fel. :)
Mama épp előtte hívott, érdeklődött, hogy sikerült az ebédeltetés, mondtam, hogy az még előttünk áll. :)) Ahogy letettük a telefont két perc múlva fent voltak. Biztos megérezték. :)))

14:35-kor kezdtem hozzá az etetéshez, a cseresznyefa alatt, a hintaágy állvány alá tettem az etetőszékeket, mert annak van teteje, nem esik a fejükre így semmi. :)
A teraszon nagyon meleg van ilyenkor....
Levike megette kb a felét a teli tálka főzeléknek, Livike csak megkóstolta.
Ezután kibontottam egy üveges sütőtökpüré csirkehússal című bébiételt, tettem bele kb egyharmad arányban az általam főzött cuccból, és bepróbálkoztam vele Livikénél. Ette! Úgy, ahogy a joghurtot szokta jobb napjain, tátotta a száját, mondta, hogy nyamm, meg hamm, és ette és ette és ette. :) Nem mindet, de szerintem egy adagnyit bőven megevett. :) Még Levike is evett belőle, de Ő eleve jól lakhatott már a főzelékből.
Livike egyébként meg sem akarta kóstolni.... az ujjamról sem, így tettem az Ő ujjára, jobban mondva a kézfejére mert oda sikerült... :) Lenyalta, utána már elfogadta a kanálból is szépen, ügyesen. :)

Egy darabig még a székeikben ültek, ettek kölesgolyót, majd feltettem a hintákat és hintáztak is elég sokat.
Végülis 16:10-kor hoztam be Őket, már nem akartak maradni a hintában... Levike sétálni akart.. Mondom jólvan, sétáljunk, de mit fog ehhez szólni a kisasszony? Nem kiabált, csak majd a harmadik körnél, akkor Levikét behoztam, majd Livikével is sétáltam, de kevesebbet, mint Levivel... Levike nagyon kiabált már idebent, gondolom látta, hogy kint vagyunk. A teájukat meg nem érkeztem megcsinálni előre, hogy azzal el lett volna addig, amíg sétálunk Livivel.

Mikor behoztam Livikét, kivételesen nem is sírt, ahogy letettem, gyorsan megcsináltam Nekik a teát és most azt isszák. Sőt, ha jól hallom valamelyikőjük már ki is hajította az üveget a karámon kívülre, megyek is és visszaadom meg játszunk is még mielőtt megpróbálkoznék letenni Őket aludni. Szerintem az mára már kimarad... két órát aludtak ebéd előtt, már azzal is elégedett lehetek. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)