2010. június 27., vasárnap

Már megint esik.....

Olyan sötét van, mint estefelé szokott... el van borulva és esik az eső. :(
Szerencsére megvárta, míg tízórai után sétálunk egyet a gyerekekkel az utcán, csak akkor kezdett szemelni, amikor indultunk befelé. (vagy azért indultunk, mert elkezdett szemelni? :) na meg azért, mert Apának indulnia kellett dolgozni.)
Nade haladjunk sorban.

Éjjel minden rendben volt, bár Livike éjfél előtt nem sokkal fel-fel sírt, inkább visított, nem tudom mi baja volt, mert úgy konkrétan nem ébredt fel.... Egyszer ugyan feltérdelt, de úgy csináltam, mint aki alszik (=nem keltem fel hozzá), így szépen visszafeküdt és aludt tovább reggel 7:50-ig.
Ekkor már mindketten, vagyis mind a négyen felébredtünk. :)))

Reggel mértem súlyt, az eredményeket be is írtam utólag a hónapfordulós bejegyzésbe is, hogy ha valaki (vagy én) csak azokat nézi végig, benne legyen mindegyikben az aktuális súly. Egy nap ide vagy oda, mit számít? :)
Félve tettem rá Livikét a mérlegre, hogy majd biztos semmi változás, rosszabb esetben negatív, de nem. Nőtt a súlya! Igaz, hogy tegnap délután óta nem volt széklete és elég sokat evett tegnap, de ha még azt levonjuk, akkor is hízott valamennyit, ez a lényeg.
Levike súlya is nőtt, annak ellenére, hogy két-három napja nem igazán hajlandó enni, és széklete is sokszor van.
A sok duma helyett jöjjenek az adatok:
Levi: 9590 gramm,
Livi: 8620 gramm.

Livike már reggel is olyan kis nyávogós volt, nem tudom mi volt a baja, szerintem még a hasa kínozza, jó lenne már, ha lenne a pelusban pisin kívül más is....
Miután rendbe tettük Őket, megvolt a takarítás is, a gyümölcs elkészítése is, gyorsan elszaladtam a Sparba.
Amikor visszajöttem Apa épp akkor hozta ki Őket a teraszra, hogy tízóraizzanak.
Nem sok gyümölcs maradt meg a tálka alján. :) Plusz még megettek egy kis szem körtét is csak úgy felvágva apró csíkokra, valamint néhány piskótatallér és kölesgolyó is a pocakokban landolt. :)
Miután kész voltunk kimentünk az utcára sétálni, 10 perc ha volt az egész akkor sokat mondok, de a már említett eső miatt be kellett jönnünk.
Apa öltözött és ment dolgozni, én pedig letettem a gyerekeket aludni egy kis tápszerrel, ez volt 11:25-kor.
Most alszanak.
Az eső szakad.
Gyorsan megcsinálom az ebéjüket, mert Livike szerintem fél órán belül fel fog kelni, akkor már ott kell lennem Vele, hogy Levit ne ébressze fel.
Mamáék Zagyvarékason vannak veterános kiránduláson/taggyűlésen.
Szabadtéri rendezvény....
Bár ha jól tudom van épület is, van hova menni az eső elől... mégis jobb lenne, ha jó idő lenne Rájuk (is). :)
Egyelőre ennyi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)