2010. június 7., hétfő

Hétfő - eddig....

Tegnap este még annyi volt, hogy Levike felébredt éjfél előtt pár perccel, kidugta a lábát az ágy rácsai között és nem tudta visszahúzni - beszorult. Ezért nyekergett. Felvettem, mert hiába fektettem vissza, továbbra is sírt, majd odatettem Apa mellé, aki már aludt, de mondtam, hogy tartson ki amíg csinálok egy kis kaját Levinek, nehogy leesen az ágyunkról addig, amíg kint vagyok. Úgy is lett, miután Levit vissza tettem a helyére és elcsendesedett a kajával végre mi is alhattunk nyugodtan. :)

Reggel 7:40-kor ébredtünk, 10 perc múlva keltünk is. :)
Szokásos dolgok, (Apa ma 10-re ment dolgozni) gyümölcs készítés, rendrakás következett ezután.

A gyümölcsöt 10:30-kor kapták meg kint, mivel ma is nagyon jó idő van, sőt talán nagyon is! De inkább meleg legyen, mint eső. :)

Kaja után kicsit sétáltunk az utcán, majd még a hintába is beültettük a gyerekeket egy kis időre, ezután pedig kicsi tápszerrel ágyba is kerültek a gyerkőcök.
Ez 11:20-kor volt.
Sajnos csak kb 20 percnyi alvás volt, az sem az elején, hanem vagy fél óra után...
Livike már nagyon kiabált amikor az ebédjüket főztem, talán azért mert mint kiderült tele volt a pelus...
Viszont... amikor ki akartam cserélni nagyon nem akart együttműködni. :( Először is belenyúlt, majd nem akarta hagyni, hogy megtöröljem a kezét, majd azt sem, hogy ráadjam a tiszta pelust. De amivel már előtte felidegesített az az volt, hogy leesett az egyik kis hungarocell dísz a falról, bele Livike ágyába. Arra jöttem be, hogy apró darabokra van szétszedve/rágva az egész kis virágocska, úgyhogy Livi lepedőjét egy az egyben kivettem és kiráztam, mert összeszedni képtelenség lett volna az apró darabkákat. Hogy ettek-e belőle, az rejtély. de szerintem csak szétcsócsálták. (Levinél is volt belőle néhány darabka...) :(

Az ebédre 14 órakor került sor, ma hús helyett főtt tojás volt a főzelékükben, aminek csupán annyi az oka, hogy elfogyott a lefagyasztott hús, én azt hittem még van egy-két adag, de nem volt... Tegnap a Sparban csak csúnya csirkemell volt, de ma is hiába mentem el most délután, még mindig nem hoztak friss árut. Talán holnap lesz. Ha nem ott, akkor máshol. A kajájukba mostmár kell hús, az biztos.
Egyébként talán unják már annak az ízét is, hogy mindig benne van a főzelékükben, a maiból sokkal többet megettek, mint máskor szoktak. Pedig sűrű is volt, tömény is, mégis elfogyott vagy 4-4,5 deci belőle. :)

Ebéd után séta, hinta, levegő... majd 15 órakor próba szerencse alapon kicsi tápszerrel irány a kiságy.
Livike aludt egy fél órát, Levi viszont semmit, úgyhogy biztos lesz nyűglődés este felé. :(

Talán nincs már olyan meleg, kimegyünk egy kicsit a babakocsival, utána uzsonna... fél óránál tovább úgysem maradunk szerintem. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)