2010. június 8., kedd

Kánikula... :)

Az addig OK, hogy jó időt szerettem volna. De ennyire? :) Egész hétre ilyen meleget mondanak, bár végülis nyár van, ennek van itt az ideje. Csak lehetne azért valami átmenet, pár napja még be kellett este gyújtani a konvektort, most meg megsülünk. :)

Reggel 7 órától már nem nagyon aludtunk, valamelyik gyerkőc mindig felkiabált bennünket, de azért 8-kor elég volt felkelni és elkezdeni a napot. :)

Minden rendben ment eddig, a tízórait 10:45-kor ették meg, Apa és Mama etette a gyerekeket.
Levikének kibújt a bal alsó kettese! :) Hát ezért rágott annyira mindent mostanában, leginkább a kiságy szélét, már Ő is, nem csak Livike. :(

Kaja után hinta és sétálás, most csak itt az udvaron, mert nagyon meleg volt/van kint az utcán.

11:25-kor tettem le Őket aludni, majd megcsináltam az ebédjüket, Apa hozott csirkemellet, azt is megcsináltam, egy adagnyit beletettem a mai kajájukba, a többit pedig lecsomagoltam és mentek a fagyóba. Ez most nem olyan sok, 8 adagnyi lett.

12:20-kor ébredt először Livike, majd Levike is, de Ő még aludt volna.... szegénykém, csak állt a szoba közepén és sírt, felvettem, odahajtotta a fejét a vállamra, lefeküdtem vele a földre, szerintem el is aludt volna még rajtam. De a Lány nem hagyta, odajött, piszkálgatta, de legalább Levike vigyorogva kelt fel és kezdett játszani, nem úgy, ahogy felébredt. :))

Először mi ebédeltünk, mert a gyerekek még bírták, - ők már ettek ma:D - majd Őket is megetettük kint az árnyékban.
Igaz, hogy ekkor már 14:15 volt, de ügyesen megették, nem nagyon kellett könyörögni. :)

Kicsit még kint voltunk, hintáztak, sétálgattunk, majd behoztam Őket kb 15 órakor, ittak gyümölcslét és hamarosan megkapják a tápszert is és alhatnak egy kicsit. Remélem fognak is. :)
Ha hűl kicsit az idő akkor majd megyünk sétálni is délután valamikor.

Az előbb rohantam be, mert Livike úgy visított, mint akit minimum nyúznak, mondom honnan és hova esett már le... Erre mindketten állnak fent az ágyunkon és lesik az ágy hátulját... A légycsapó esett be, azért volt ez a nagy felháborodás... :))

Egyelőre ennyi. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)