2010. június 17., csütörtök

Csütörtöki dolgok - eddig

Tegnap éjfél előtt még volt egy ébredésük, mindkettőjüknek csináltam 90 ml kaját és aludtak is reggel 7:20-ig.

10 óra előtt kevéssel játszottunk egy kicsit a medencében, persze a kislabdákat folyton kidobálják. :( Eddig már 2 db lett a Berci tulajdona, mert nem sikerült időben elvenni tőle és megrágta.
Még ott a medencében Levike elkezdett nyaminyamizni és mutogatott a földre és a fára... a földön lehullott, a fán ép cseresznye volt. :) Kaptak is egy-egy szemet, persze kevésnek bizonyult, így gyorsan beletettük Őket az etetőszékekbe és ehették a már elkészített gyümölcsturmixot. (10:45)
Kaja után sétáltunk az udvaron és az utcán is, 11:40-kor jöttünk be és tettem le Őket aludni egy kis tápszerrel.
Livike 13:10-kor ébredt, Levike csak 14 óra után... Livikével kint játszottunk a medencében, majd mikor Levike is felébredt Őt is kivittem, ebéd előtt Ő is játszhatott még valamennyit.
Közben Mama pizzát rendelt, megkóstoltattuk a gyerekekkel a vastagtésztás részét, bár Levike a szószt is megkóstolta, de az elég erős volt, tekintve, hogy mexikói-chillis babos pizza volt. :)))
Livike nagyon ette a tésztát. Mondhatni csak azt ette, a főzeléket nem nagyon, bár Mamának azért sikerült kb fele-fele arányban megetetnie velük a kb 2 deci főzeléket. :) (14:45)

Újabb sétálás után bejöttünk, játszottunk, 15:30-kor letettem Őket aludni, mert Livike nagyon álmosnak tűnt, mondjuk Levi is ásítozott. De mégsem aludtak el.
Gyorsan elszaladtam a kisboltba, 16:45-kor pedig elmentünk babakocsival (Mamával) a gyógyszertárba, majd mentünk még egy kört és úgy jöttünk be 17:15-kor.
Livike már majd' elaludt! Levi is dörzsölte a szemét... nem volt mese, le kellett Őket tenni, hiába akartam, hogy most már bírják ki estig, ha eddig nem aludtak.
Livike el is aludt.... de Levi nem, úgyhogy megyek is és kiveszem....

Levikével játszottunk, de egyfolytában a karám utolsó elemének a végét rágta volna az ágyon állva.. persze nem engedtem, ezen megsértődött, így betettem az ágyába, mert folyton a mi ágyunkon szaladgált elengedett kézzel, mint aki be van sózva... Teljesen leizzadt, a sok rohangálásban, birkóztunk is, meg ilyesmi..:)
Livike mindeközben aludt...
Kb 5 perce ébredt fel, akkor is Levike nyekergésére, mert nem tetszett, hogy betettem a kiságyba.. de nem is baj, aludt valamennyit, aminek elégnek kell lennie ahhoz, hogy kibírja fürdésig. Náluk mondjuk még 5 perc alvás is sokat jelent, lehet, hogy még este 10kor is fent lesz, mert nem lesz álmos. :(

Most eszik az uzsonnát, gyorsan el fog már telni az idő fürdésig, legalábbis remélem, hogy így lesz. Ha hisztiznek vagy ilyesmi, akkor lassan telik, de ha jó sokáig esznek, utána játszunk, akkor hamar elszalad az az egy-másfél óra. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)