2010. június 2., szerda

Áramszünet

18:53 ~ Már vagy fél órája nincs áram. Az, hogy jelenleg írni tudok, a laptop tápjának köszönhető. Persze mire ez megjelenik a blogon, már lesz áram, másként nem is lehetséges. Hogy miért írok most? Mert nem tudok hirtelen mást csinálni. :) A gyerekek épp esznek. Igen, az uzsonnát. Megint ilyen későn, bár már vagy 10 perce elkezdték. :)
Írok, mert nem tudom este fogok-e tudni írni... amilyen sokat aludtak most is a gyerkőcök, ma nem lesz korán (és könnyen elalvás...)

Nézzük a nap további részét:
Az ebédre 14:45-kor került sor, mégis megvártam Mamát.... :)
Egy tálkával megettek a paradicsomos krumplis-húsos-rizses főzelékből. :)
Mama épp dicsérte Levit, hogy jajj de ügyesen és szépen eszi, amikoris épp megöklendeztette a kaja.... :) Na mondom akkor eddig tartott. Egyébként is hülye szokása mostanában Levinek, hogy szándékosan ledugja az ujját vagy ami a kezébe akad, vagy csak a szájába veszi és öklendező hangokat ad ki. De ez olyan igazi volt... úgyhogy nem is kapta tovább az ebédet, nehogy visszaköszönjön az egész addigi elfogyasztott mennyiség.
Livike is evett, de nagyon könyörögni kellett Neki. :( Ettek még utána sima rizst is, meg tört krumplit, végülis jól ettek, ha azt nézzük. :)
Az idő is jó volt addig, lehetett kint etetni.
18:58 ~ van áram. :))

Folyt.köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)