2010. május 29., szombat

Tízórai

Elég jól ment. Még egy két ilyen "könnyű" etetés, és a végén még megszeretem a dolgot. :)
Igaz, a végén már mindent eldobáltak, amit a kezükbe adtam elterelésnek: napszemüveg, rágóka, toll, kis számológép, stb. De legalább két dobás között egy-egy kanálnyi gyümölcs is bement. :) Ha ledobják rögtön néznek is utána, nem lehet a szájukba adni a kaját... De ez már akkor volt, amikor a háromnegyede már bent volt a teli tálka gyümölcsnek. :)

Ezután kaptak egy kis kölesgolyót, hogy valamivel el legyenek amíg felteszem a hintákat az állványra, majd sétáltunk egy kört és irány a hinta!
Élvezték, sőt, nagyon élvezték! Napok óta nem hintáztak. Először a láz/hőemelkedés, majd az eső, végül a szúnyogok miatt nem került rá sor. Most eddig nem láttam szúnyogot. (kopp-kopp) :)

12:30-kor tettem le Őket aludni egy kis tápszerrel, azt hittem nem lesz alvás, mert mindkettő állt az ágyban és nyekergett, de ahogy kijöttem két perc múlva már elcsendesedtek.

Készül az ebéd, hajat is kellene mosnom, de a hajszárító zúgására tuti felébrednek, ha addig nem, úgyhogy ezt lehet, hogy halasztanom kell. :(
Meg ugye ha pont akkor ébred fel Livike sírva amikor nem tudok odamenni mert épp hajat mosok.... Na majd kialakul. :)

Jó idő van, túlságosan is, de legalább nem esik az eső, remélem a veterános túra útvonalán is ilyen idő van. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)