2010. május 6., csütörtök

Csütörtök folytatás...

Az ebéd 13:40-kor volt. Hát.... mondjuk igazán ebédnek nem nevezném, mondjuk, hogy csipegettek.
Az üveges kaja+párolt répa kombináció sem aratott nagyobb sikert, mint a házi kaja mostanában. Levike elég jól ette, pedig ebben borsó is van, érezni lehet az illatán. Szinte Ő ette meg mindet, Livike csak kb 3 kanállal. :( Túrórudi, joghurt, kenyérfalatkák, piskótatallér landolt a Lány gyomrában jobb híján. Levike is kapott mindegyikből természetesen. Nem sokkal kaja után bejöttünk, ittak teát, majd 15:30-kor Papa is benézett, hogy mi újság, de ment is tovább. Ezt Livike nagyon zokon vette, hogy nem vette fel a Papa... De egyébként is készültem már tápszert csinálni, hogy aludjanak valamennyit, úgyhogy azzal meg is nyugodott. :)

Biztos, hogy nem laktak jól, mert 16:20-kor újabb 90 ml-t csináltam mindkettőnek, mert Levi nem akart aludni, felkiabálta Livit is. Most Levi alszik, Livi van fent. Miért is aludnának egyszerre?! :(
Lassan uzsonna idő....
Az eső már nem esik, de elég hideg van kint, mégis azt hiszem kint fogom etetni Őket, legalább addig is levegőn vannak. :)

Tegnap este már fürdéshez sem gyújtottam be a konvektort, és éjjel sem működött, mégis olyan jó idő volt. Azt hiszem, ma már fűteni kell. :(

Nagyjából most ennyi, este még biztos jövök egy bejegyzéssel, szerintem ma így is rekordot döntöttem a bejegyzések számát illetően. :) Képek, videó, mi kell még...:)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)