2010. május 5., szerda

Még a tegnap estéhez...

Az este gyorsan mentem is be Levikéhez, hogy nehogy felébressze Livikét is... A KisDrágaLány úgy aludt, mint akit fejbe vágtak reggel 7:40-ig. :))
Levit kivettem a nagyágyra, ott megint elkezdte a hancúrozását, hangosan kacagott azon, hogy mondtam és mutattam Neki, hogy tente-tente... :)) Feküdni, azt nem akart. Se rajtam, se mellettem... Ült, mászkált, Apa hasát csapkodta és közben hangosan kacagott. Ha le akartam fektetni, akkor sírt.. 23 órakor már mindenhogy sírt, szerintem addigra már nagyon elfáradt. Mivel az utólag csinált kaját is megette, jobb híján kapott még 90 ml-t, azzal szépen el is aludt. Az a baj, hogy ha csak úgy "simán" leteszem az ágyába, akkor ordít, nem alszik el, csak ha kap kaját is. Hiába próbálok napközben is egyre kevesebbet és kevesebbszer adni, meg este is kevesebbet csinálok, ha utána még kétszer rá kell repetázni... :(
Mindenesetre a lényeg az, hogy utána már aludt, hajnalban volt csak fent egyszer, meg se néztem az órát, de még sötét volt.. na mondom akkor még aludjunk, plüssállatkát berepítettem és csicsika tovább. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)