2010. május 5., szerda

Szerda délelőtt

Apa 7 órakor felkelt, de mivel a gyerekek is aludtak még, nekem sem volt kedvem még kimászni az ágyból, inkább aludtam még egy kicsit. :) 7:40-kor Livike mia-mia-miaaa-jára ébredtem, na mondom jól van, akkor kelünk. :))
Egyébként a hajnalban Levitől elvett - és a pelenkázóra tett - cumisüveget látta, azt mutogatta nagyon. :) Volt még benne, azért vettem el, hogy ha felébred nehogy elkezdje enni azt a kaját.

8 óra után nem sokkal már mindketten a kiságyaikban ették a reggeli kaját, jól el is voltak utána is. Én közben hajat is mostam, megcsináltam a gyümölcsöt, úgyhogy a gyerekeket csak 9:30-kor vettem ki a placcra. Na igen, azt is meg kellett még csinálni előtte. :)

10:15-kor kezdtük az etetést Apával. Vagyis Ő kezdte. Én addig a mostanában szokásos dolgot csináltam: összeraktam a habtapit és pakoltam. :))
Levike elég sokat megevett a gyümölcsből, Livike kevesebbet. Kaptak pogácsát is, sőt még egy kevés kenőmájast is megkóstoltattunk Velük a pogácsához. (hát ha virslit meg párizsit lehet adni akkor biztos már ezt is..... nekem egyébként akkor is elég ellenszenves kaják ezek...:( )
Ízlett Nekik, talán Livike is jól lakott végre. Kaptak utána pohárból!! őszibaracklevet is, persze nem megy olyan jól így az ivás, Levi kétszer félre is nyelt, Livike ügyesen kortyolgatta. :))

Kaja után hintázás következett. Livike elég veszélyesen viselkedik a hintában, ha úgy tartja kedve: megfogja a cipője orrát, ebből kifolyólag előre billen, és átfordulna... Ha nem vagyok ott, tuti fejre esik. :((( Már régebben is volt ilyen, akkor Apa volt jókor, jó helyen.... Úgyhogy miután egyedül maradtam - Apa dolgozni indult, Mama bent tette a dolgát - és már unták a hintát, gyorsan behoztam Őket, csináltam egy kis tápszert és letettem aludni a gyerkőcöket.
Ez volt 11:35-kor...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)