2010. május 8., szombat

Esős szombat délután...

Esik az eső. Nem régóta, de sokáig fog, amekkora borulás van legalábbis, nagyon úgy tűnik...
13:20-kor ébredtek a gyerekek. Kivettem Őket, jól eljátszogattak, még a habtapit sem szedték most fel. Jobb játék most az ágyon ülés, állás, járkálás, ilyesmi. :)
Az ebédeltetéshez 14:20-kor fogtam hozzá. Jól felöltöztettem Őket és kint a teraszon etettem. Sejtettem, hogy a főzelék nem fog menni, darabos kell, azt meg ne itt szórják már szét, elég lesz az uzsonna után takarítani idebent.

Ahogy hallom, Levike ébredezik, úgyhogy hozom is ki őket és majd amíg esznek megírom ezt a bejegyzést. :)

Levike megette a tál főzelék háromnegyedét, Livike két kanállal evett csupán. Ettek még sajtoskiflit, joghurtot, Livike párizsit is kapott. Uzsonnára virsli lesz, csak hogy ne ugyanazt egyék már mindig. :)
15 óra után nem sokkal elkezdtek hintázni. Bár már akkor is nagyon úgy nézett ki, hogy esni fog, de kibírta. :) Egy órát kint voltunk, és hogy én se unatkozzak, kiszedtem a dudvát a hinta környékén és alatta is. (fűbeton van, de nem gyep nő benne, hanem dudva.:( )
Ők sem unatkoztak, nézték mit csinálok, jól elvoltunk. :)
Miután bejöttünk ittak gyümölcslét, majd 17:15-ig játszottunk, ezután csináltam egy kevés tápszert és letettem Őket aludni.

Most már ideje lenne uzsonnázni, de újra csend van. Na nem baj. Ha még később esznek, legalább eltelik az idő fürdésig, na meg kevesebb tápszer kell éjszakára. :)
Ez az eső nem hiányzott. :( Hideg is van, meg sötét.... vihar azért nincs (egyelőre) ahogy itt a blogon az időjárásjelentő modul jelezte az előbb. :)
Nem mindig "mond" igazat. :)

Van megint tápszer a Teszveszen, este 19:56-kor jár le a licitálási idő. Akkor ugye fürdetés szokott még lenni, vagy legalábbis már a pakolás, ha igyekszünk....
Megint az a csaj licitált még rajtam kívül, akivel már többször "küzdöttem" az utolsó percekben. Úgyhogy most azt csináltam, hogy beírtam maximális licitnek x összeget, aminél semmiképp nem adnék többet. Ha ő többet ad, akkor legyen vele boldog! :) Így nem kell idegeskednem és 5 mp-enként frissítenem az oldalt az utolsó percben.... Csak egy fél doboznyi (1 zacskó), kb 2 napra segítene ki... :)
Viszont akitől a héten sikerült licit nélkül vettem, egy nagyon kedves csaj, levelezünk azóta, és Ő javasolta, hogy miért nem csinálom/csináltam már rég azt, hogy másik fajta tápszert keverek ehhez... először csak egy kanál, majd kettő, stb kicserélése... Hát nem rossz ötlet, eszembe jutott már nekem is, de mindig sajnáltam az eredeti tápszert, hogy esetleg ki kell öntenem, ha nem eszik meg. De tényleg igaza van, nem olyan drasztikus úgy a váltás. Most már csak azt kell kitalálnom, hogy milyen fajtát vegyek.

Na... most ébredtek fel... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)