2010. május 15., szombat

Helyzetjelentés

Gyorsan írok, amíg tudok.... mert a délutáni alvás nem volt túl sok, ki tudja meddig bírják, mikor lesz megahiszti.

Még a tegnapi naphoz tartozik pár dolog, csak hogy meglegyen minden időrendben. :)
16:20-kor tettem le Őket aludni, 17:25-ig tartott... (tovább, mint ma)
17:45-től 18:15-ig uzsonnáztak, utána játék, kicsi nyűglődés is, de a java inkább fürdés után következett...
20:10-re kész voltunk a fürdetéssel, mindenki a saját helyén a kajájával...
Megkezdődött a film, kivételesen Livike kezdett sírni, de annyira, hogy ki kellett vegyem, ami persze Levinek nem tetszett, hogy mi az már, hogy Livi a nagy ágyon van, Ő meg nem.. :) Így mindkettő kikerült, Apa is bejött, mert kettővel nem bírok egyedül, hogy ne menjenek le az ágyról, stb.
Az egész filmből kb 2 percet hallottam, mert sírtak, nyűglődtek, semmi és sehogy nem volt jó. :( Utána se lett jobb a helyzet, pedig bíztam benne, hogy csak a Jóban rosszbannak szól ez a műsor.

Livike elaludt 22 óra körül, de Levike csak 23:15-kor, egy 90 ml-es kajával tudott elaludni, addig állt az ágyban, nem sírt, csak kiabált... nagyon nem szeretem ezt a fajta hangadását... élesen, hangosan, elnyújtva eeeeeeeee-zik. Rossz hallgatni. :(
Épp elaludtam, amikor újra felsírt, 0:15 volt ekkor... beadtam egy plüssállatkát és vissza is aludt.

Reggel 7:20-kor keltünk.
A tízórait még oda tudtuk adni a teraszon, de a végén már igyekezni kellett, mert elkezdett esni az eső, gyorsan felkaptuk Őket etetőszékestől és jöttünk be. :)
11 órakor már letettem a gyerekeket aludni, mivel hintázni és levegőzni nem tudtunk.... 12:05-kor Livike fel is ébredt.... Visított, sírt, hiába voltam ott Vele. :( Levike jól bírta, csak 12:45-kor ébredt... :)

13:30-ra készült el a mi ebédünk is, és mivel olyan volt ami csak melegen jó (rántott gomba) így bevittük a gyerekeket is az etetőszékekkel, hogy ott legyenek amíg mi eszünk. :)
Kaptak egy kis rizst, szemenként elcsipegették, de persze a főzeléket is meg kellett enni... Az alvásidejük alatt épp meg tudtam csinálni egy répa-krumpli-alma-kicsi zeller főzeléket husival, azt ették ma ebédre. Vagyis inkább Levike ette meg az egész adagot, ami elvileg egy gyerek adagja lenne, de ketten szokták megenni máskor. Livike talán egy kanállal evett. :(

Miután ettünk bent a nagyszobában voltunk majdnem egy órát, ott járkáltak, főleg Levi, mivel van hely, jobban menni. :) Livike még mindig csak kézenfogva jár... igazán lábra állhatna már! Még táncoltunk is, mert jó zene volt a rádióban. Levi ahogy állt a szoba közepén rendesen elkezdett táncikálni, rázta magát, sőt még úgy is ment. :))

15:50-kor tettem le a gyerekeket aludni. Megint felesben csináltam a tápszert, mert Mama hozott olyan Humana tejet, mint amit én is vettem a Sparban, csak most itt nem volt, Mamáék meg az Intersparban voltak...... :)

Az alvás sajnos nem tartott sokáig: 16:25-kor Livike visítva ébredt, azóta is pár percenként éktelenül visít, nem tudom mi baja. :( Nem ette meg a tápszert sem, tiszta a pelusa, nem tudom miért ilyen nyűgöske. :(

Itt tartunk most. Nemsokára uzsonna...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)