2010. május 14., péntek

Péntek délután

Ismét fantáziadús bejegyzéscím, mint általában. :)
De mit is adhatnék az ilyen, eseményeket felsorolós posztoknak mást.. :)

12:25-kor volt az ébredés, Levike kelt sírva, hiába vettem ki rögtön, felébresztette Livikét is.. Innentől kezdve fent vannak, majd nemsokára csinálok egy kis tápszert, hátha alszanak még egyet uzsonna előtt.

13:30-kor az ebéd már "felhasználásra kész" állapotban volt, de csak 14:10-kor fogtam hozzá az etetéshez, nagyon jól elvoltak, nem akartam kizökkenteni Őket a játékból, a jó kedvből.
Talán ennek is köszönhető, hogy megették mind! Na, ez nem teljesen igaz, az utolsó két kiskanálnyit én ettem meg, de ez akkor is volt vagy 4 deci, ha nem több.. Azt hiszem 2,5 decis az az üvegpohár amiből mostanában kapják a kaját, egyszer tele volt, másodjára meg több, mint félig. :)
Livikének persze kellett egy kis csel, piskótatallér, meg kulcstartó, meg rágós doboz, de a lényeg, hogy ha majdnem 20 perc után is, de evett! :)

Ebéd után hintáztunk, több mint fél órát voltunk még kint. Ezt onnan tudom, hogy közben Mama hívott, és pont annyit beszéltünk. :) Lesz vagy este 9 mire haza érnek, azt mondta.
Az előbb hoztam be a gyerekeket, kaptak teát, és olyan jól elvannak.. :) Sikongatnak, nevetnek, ha bemennék tuti abbahagynák, pedig jó lenne felvenni videóra. :)

Letöltöttem a mostanában készült felvételeket a kameráról, ha úgy lesz időm majd teszek fel belőlük.. :) Még megnézni sem tudtam mindet....

Most ennyi, majd még jövök. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)