2010. május 10., hétfő

Hétfő

Tegnap este 22:15-kor szinte egyszerre ébredtek a gyerekek. Visítva, sikítva, könnyezve. Mintha nem is tudom mi történt volna! Ilyen azért még nem volt eddig.
Elég hideg is volt, így feljebb vettem kicsit a fűtést is, hátha fáztak és azért ébredtek fel. A kajájuk is elfogyott, így kaptak még 90 ml-t, amit Livike meg is evett teljesen, Levikének maradt kb 30 ml....
Ezután már reggelig alvás volt.

7:20-kor ma is Livike ébresztett bennünket, Levike csak 7:45-kor ébredt... :))
Rendbetétel, rendrakás, gyümölcs készítés, a szokásos reggeli/délelőtti dolgok...
Apa 10-re ment dolgozni. A délre járás megszűnt, egyel kevesebb dolgozó van, most már csak vagy reggel 6-ra kell menni, vagy 10-re. A hét előreláthatólag úgy néz ki, hogy hétfő-kedd 10, szerda-csütörtök-péntek 6, szombat-vasárnap szabadnap. :)
Ilyen is régen volt már, hogy meglegyen egyben a hétvége.
Viszont ez azt is jelenti, hogy szerdán és pénteken tuti egyedül etetek, tízórait és ebédet is. :((

A tízórait 10:30-kor kapták ma a gyerekek Mamától. Megették mindet, sokat még könyörögni se kellett, de nálam természetesen hozzá se fogtak! :(
Ezután hintáztunk, majd 11 óra körül jöttek Andiék, így az alvást toltuk egy kicsit, jól elvoltak, de amikor már látszott, hogy álmosak azért letettük Őket aludni. :)) 11:45-volt ekkor kb. Kaptunk megint ruhákat és játékot, ezúton is köszönjük szépen! :))
Livikénél 12:15-ig tartott az alvás. (vagy én már nem is tudom mennyi volt az idő...) Úgy sikított, mint akit minimum ölnek.... Levike mégsem ébredt fel rá. :)
Viszont amikor egy újabb adag pesztra után ismét bejöttünk, hogy leteszem a Lányt, akkor már Levike is fent volt, csendben ült az ágyában... :))
Mivel elég jól eljátszottak, gyorsan betettem mindkettőjüket a kiságyaikba és ebédeltünk, hogy utána etethessük a gyerekeket is.

14:30-kor került sor az ebédre. Volt egy 3 dcl-es tálkával a tegnapi főzelékből. Ezt a megszokott tálkájuk helyett egy széles üvegpohárban melegítettem meg, hátha bejön most is, hogy újdonság, mint a tízórainál.. :))) Úgy tűnik bejött. Vagy csak éhesek voltak már... Vagy ki tudja. :) Mindenesetre háromszori melegítéssel szépen megették mindet! :)) Mamától természetesen. :)
Kaptak utána túrórudit is, meg teát is... most még bent játszanak, de hamarosan leteszem aludni Őket. Estig azért még hosszú lenne a nap alvás nélkül...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)