2010. május 17., hétfő

Eddig elég jól telt a nap, csak az idő lenne jobb!

Reggel 5-kor nem esett, utána egész nap úgy volt, mint a mesében: hol volt, hol nem volt. Mármint esőszitálás. Ha épp nem esik, akkor is nagyon hideg van, fúj a szél is, kimenni ma sem tudunk. :((
Ettől függetlenül egész jól bírják ma magukat a gyerkőcök, még aludtak is ebéd előtt! :))
Igaz, hogy most jön a délután, meg az este, amikor nyűgösebbek szoktak lenni, na majd meglátjuk hogy telik el ez az idő a mai napon. :)

Az este Levi úgy aludt el, hogy megette a Livi kajáját... a Lány már rég aludt.. :)
Egész éjjel csend volt, legalább aludtunk.:)

5 órakor Apa telefonjára kicsit felébredt Livike, de vissza aludt, úgyhogy én is alhattam még egészen 7:55-ig. :)

Kissé elszöszmötöltem az időt, mondjuk ez kb igaz a mai nap egészére eddig...
8:45-re lettek készen, ekkor kapták meg a tápszerüket is.
Miután rendbe tettem a szobát mehettek ki a placcra.
Egyébként éjjel rájuk tettem a takarójukat, de természetesen lerúgták... Ez most úgy jutott eszembe, hogy azt gondoltam majd esetleg furcsállják, hogy jóval lejjebb került az ágy alja, és majd nem tudnak aludni vagy valami. De nem. :)

Majdnem 11 óra volt amikor Mama elkezdte etetni a gyümölcsöt, amit mind egy szálig meg is ettek. Vagyis az utolsó kanálnyit is! :)

11:50-kor tettem le Őket aludni egy kis tápszerrel, hamarosan el is aludtak.
Én meg ahelyett, hogy pl vasaltam volna, vagy valami értelmeset csináltam volna, a gyerekek ebédjén kívül nem csináltam semmit! :( A kaja hamar megvolt, mert almafőzeléket csináltam... :)
Azért hogy mentsem kicsit magam: azt hittem Livike megint fel fog ébredni legkésőbb 12:30-kor, annyi időre meg minek fogjak bele bármibe is... :)
De a legnagyobb igazság az, hogy semmihez semmi kedvem! Utálom az esős, hideg, borús, szeles időt! :(
Na meg ideges vagyok a holnap miatt, én mindenre úgy ráparázok előre, hogy hajjajj.. :( Szegény kicsi manókákat jól megszúrják kétszer is.. valamint: vajon lesz-e lázuk vagy valami bajuk utána..... és hasonló gondolatok járnak a fejemben, pedig tudom, hogy teljesen felesleges, elkerülni úgysem tudom, ennek meg kell lennie, a következményeknek is, (ha lesznek) majd túléljük. Csak akkor is, én ilyen vagyok.

Ott tartottam, hogy alszanak... 13:30-kor ébredtek fel. :) Ez elég jó alvásnak számít a mostaniakhoz képest, főleg Livitől. :)

14 óra is elmúlt amikor ismét jött Mama és megetette Őket. Hmm... megették, szinte mindet! Megint volt vagy 4-4,5 deci az összes, valamennyi maradt holnapra is, de azt fel kell majd turbózni, mert kevés. :)
Livike is szépen és ügyesen evett!
Azt hiszem mégis megvan a "kulcs" ahhoz, hogy egyenek: Mamának kell adnia, és minden jól van.
A főzelék után kaptak túrórudit is és teát is, bár azt már a szobában kapták meg.
Szerintem kb egy óra múlva le tudom tenni Őket aludni, annál előbb biztos nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)