2010. május 29., szombat

Nehéz éjszaka....

A 23 órási elalvás és nyugalom nem tartott túl sokáig.
Levike újra felébredt 0:20-kor, én épp akkor készültem lefeküdni, de még mindig jobb, hogy ekkor, és nem akkor ébredt fel amikor már aludtam. :)
Nagyon sírt, mintha megijedt volna valamitől, már-már azt hittem van valami az ágyban, vagy a környékén, amitől ennyire fél, meg ugye előtte Livike is olyan nehezen aludt el... De nem láttam se szúnyogot, se más "állatot". Levegő is volt, hisz' előtte vagy két órán át nyitva volt az ablak, úgyhogy nem tudom mi volt ez tegnap, de remélem ezzel befejezték.

Mivel még a 23 órakor csinált kaja jó volt, azzal szépen vissza is aludt Levike.
Végre alhattam én is.
2:20-kor Livike ébredt sírva/visítva, visszafektettem, betakartam, de így is volt vagy 10 perc mire elaludt.
3:15-kor Levike játszotta el ugyanezt, majd 6:20-kor Livike....
8:15-kor mindketten fent voltak, de nem volt vészes a helyzet, elég volt 8:35-kor kelni, nem sírtak, csak fent voltak és dumáltak....

Kaja, rendbetétel, stb...
Apa 10-re ment dolgozni, nagy valószínűséggel éjfél előtt nem végez.
Mamáék se várhatók sokkal előbb magyarul totál egyedül leszek Velük...
Félek.... :(
11 óra van, és még nem adtam oda a gyümölcsöt.
Kész van, de eddig vártam, hogy hadd legyenek jó éhesek! :)
Ahogy ezt befejezem adom is Nekik...

Talán ma többet tudunk kint lenni a levegőn, tegnap délután irtottak szúnyogot, hátha nincs már annyi, mint tegnap volt.
Talán belefér egy kis hintázás is kaja után, egy kis séta, csak azt egyedül nehéz kivitelezni, mert amíg az egyikőjüket sétáltatom a másik türelmetlenkedik....
Elengedni meg még nem merem Levikét, hiába megy már nagyon szépen.... Az hiányzik még, hogy épp most érje valami: pl beesik a rózsabokorba, beüti a fejét valami éles dologba, elesik, stb... Nem. Megyünk szépen kézen fogva, idebent járkálhat kedve szerint (a karámon belül) :)

Na, hirtelen 3 kutyánk lett:D Berci ugat, mint a veszedelem, erre mindkét gyerkőc utánozza, zeng a ház a kutyaugatástól/utánzástól. :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)